Kruidvat SkinScience Wrinkle Correcting Dagcrème

Hoi hoi,

image

image

Tijdens de PR dagen bij OONA werd bekend dat Kruidvat uitkwam met een nieuwe, zeer betaalbare gezichtsverzorging. Ik had geluk en ik mocht de dagcrème voor jullie uittesten. Dit is een anti-rimpel dagcrème met een ingewerkte spf. Hoewel het slechts spf 15 is, ben ik blij dat er spf in zit. Te veel vrouwen vergeten dagelijks met zonnebescherming in de weer te gaan. Hier gaat het vanzelf. Kruidvat belooft dat je resultaten ziet binnen vier weken.

image

image

De dagcrème moet actief tekenen van veroudering tegen gaan. De crème bevat Mimox X als actief ingrediënt. Ze raden deze crème te gebruiken rond je 30 à 35 jaar. Ik val een beetje buiten de doelgroep en heb nagenoeg geen rimpel, maar toch ging ik voor jullie aan de slag. Laatst zag ik fronsrimpeltjes verschijnen en ik was vooral daar benieuwd naar het effect. De ingrediënten van de crème zie je hierboven. Ze bestaat voornamelijk uit water en glycerine. Verder zie ik ook wel wat alcoholen, siliconen, parabenen en parfum staan. Als je niet graag deze ingrediënten op je gezicht smeert zou ik hiervan wegblijven.

image

image

De dagcrème komt in een stevige roze pot met wit deksel. De pot voelt heel stevig en ziet er volgens mij ook niet goedkoop uit. De pot doet mij denken aan de verpakkingen van medicijnen. In de pot zit 50 ml crème. Dit is een mooie en royale hoeveelheid.

image

image

In de kartonnen verpakking zat een infoblad. Ik weet niet of dit is omdat ik beautyblogger ben of dat dit bij elke dagcrème zit. In het document worden de werking en resultaten meer besproken.

image

Toen ik deze pot opende, was ik verwonderd. Ik weet niet waarom, maar ik verwachtte een witte, dikke crème. Ik was half juist. Het is inderdaad een dikke crème, maar in een beige kleurtje. De crème ruikt lekker en smeert makkelijk uit. De huid lijkt het product op te zuigen. Zoals ik al zei, wou ik dit product vooral op de fronsrimpeltjes tussen mijn ogen uitproberen. Ik gebruik deze crème reeds een tijdje en de fronsrimpeltjes lijken strakker en iets minder diep. Verder voelt mijn huid heerlijk gehydrateerd en lekker zacht aan. Voor de prijs die je er voor betaalt, vind ik dit zeker en vast een aanrader!

Deze crème komt uit de SkinScience serie van het Kruidvat. In het Kruidvat kun je deze dagcrème vinden voor 4,99 euro (nog geen 5 euro), wat ongelooflijk goedkoop is voor een dagcrème. Vanaf nu heb je geen reden meer om te besparen op gezochte verzorging ☺.

Gebruiken jullie liever duurdere crèmes of zou dit voor jullie volstaan?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s