O.P.I. Rapid Dry Topcoat

Hoi hoi,

image

Een hele tijd terug hoorde ik heel veel goede dingen over de O.P.I. Rapid Dry topcoat. Deze wilde ik natuurlijk uitproberen. Daarom ging ik op zoek naar een flesje online. Ik kocht het flesje op eBay bij de EnchantedBeautyshop. Deze verkoper is een echte aanrader als je op zoek naar moeilijker te vinden beauty merken.
In het flesje zit 15 ml. Deze topcoat belooft snel op te drogen, zodat je niet lang moet wachten vooraleer je je dagelijkse bezigheden kunt hernemen. Verder zorgt de topcoat ook voor extra beschermen van je nagels en natuurlijk ook je manicure. Hierdoor zou ze iets langer houdbaar moeten zijn.
Zelf heb ik het flesje nu iets langer dan een jaartje. Het is ongeveer half op. Na een jaar is deze nagellak helemaal niet stroperig geworden. De lak is nog steeds zoals ik ze vorig jaar ontving. Op het flesje staat dat de topcoat twee jaar houdbaar is.

image

Ik gebruik deze topcoat bij nagenoeg al mijn manicures. De lak is helemaal niet dikkig, maar zeer vloeibaar. Hierdoor kun je ze makkelijk verdelen over je nagel en zal ze ook sneller opdrogen. Wanneer ik deze topcoat gebruik, zijn mijn nagels iets sneller droog. Waar ik normaal een half uurtje tot drie kwartier moet wachten, neemt deze slechts een groot kwartier in beslag.
Ook qua bescherming van je manicure doet deze het goed. Ik probeerde deze topcoat uit op een nagellak die altijd na een dag begint te chippen. Met deze topcoat kon ik er toch twee dagen van het chippen en het chippen ging minder hard.

O.P.I. is in België te koop bij Planet Parfum en in Nederland kon je ze in de Douglas vinden, dacht ik. De adviesprijs voor de O.P.I. Rapid Dry topcoat is euro.

Gebruiken jullie een sneldrogende topcoat?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s