Nee make up Good On heels Box – Total Effects All Over Compact Powder

Hoi,
image

In een tutorial vorige maand demonstreerde ik reeds de Bood On Beeld make-up box door Nee make-up. Deze box is opgezet als de dagelijkse producten die een vrouw nodig zou hebben voor een snelle en volledige make-up look.
image

In de box vind je vijf make-up producten en kwast. De make-up bestaat uit een oogpotlood, mascara, lipgloss, wenkbrauwgel en een soort all-in one product voor gelaat en ogen. Deze laatste, wat meteen ook mijn favoriete product uit de doos is, toon ik jullie vandaag, samen met de bijgeleverde kwast.
image

image
Met de box zou je je look in 5 minuten moeten kunnen afwerken. Ik heb deze look reeds een paar keer geprobeerd. De look is zeer snel en de basis van de hele look is hun Total Effects All Over poeder. Deze kun je aanbrengen met de bijgeleverde kwast op ogen en gelaat.
image

Het poeder komt in vier kleuren. Hierbij zijn duidelijk een blush en een highlighter aanwezig. Ook zitten er twee bruintinten in, waarvan de lichtste nagenoeg neutraal is. De pigmentatie van deze poeders is heel goed. Daarom moet je goed blenden als je dit product gebruikt. Verder heb ik zelf nog geen ander poederproduct ontdekt die zo weinig korrelt. De poeder is helemaal niet korrelig, waardoor fall-out uit de boze is. Ik hou echt van dit product. Ik gebruik het poeder in een eenvoudige look eerst als all-over bronzer, erna shape en highlighter ik mijn gezicht er mee. Tot slot creëer ik er een ooglook mee. Wanneer ik dit poeder gebruik, neem ik de twee bruintinten als all over bronzer. Als je echter donkerder of warmer bent dan mij, zou ik durven er wat van het roze in te mengen.
image
Vervolgens zit er ook een kwast bij de set. Persoonlijk kan ik er niet zo veel mee. Voor op reis lijkt deze kwast mij handig, maar dagdagelijks. Ik gebruik liefst van al mijn eigen kwasten. Voor mijn gelaat gebruik ik liever iets robustere kwasten en voor de ogen een iets kleinere en precieze kwast. Maar omdat deze kwast voor beide is, versta ik de keuze. Dit is mijn minst favoriete product uit de box, maar dat vind ik niet erg. Zelf zou ik gewoon de doos kopen met twee extra kwasten: Een voor het gelaat en een voor de ogen.
imageimage

De look is enkel gemaakt met dit palette en mascara. Zelf zou ik uiteindelijk nog iets meer dimensie aan het oog geven met jet bijgeleverde ooglook, maar hier zie je reeds wat je kunt maken met slechts twee producten.
Voor deze look gebruikte ik eerst de twee bruintinten om mijn gezicht wat te egaliseren en te bronzen. Dit werkt snel en goed. Alleen is het aan te raden om met een lichte hand te werken. Vervolgens gebruikte ik het roze kleurtje als blush op de appeltjes van de wangen. Erna bracht ik de donkerste bruine kleur eronder aan om mijn gezicht licht te shapen. Om mijn gelaat te beëindigen ging ik met de highlighter in de weer onder mijn ogen, op de neusbrug en boven het cupidoboogje. Bij de ogen ging ik op gelijkaardige wijze te werk, maar met een iets zwaardere hand. Ik bracht de lichtbruine kleur aan over het volledige ooglid en de donkerste kleur op het bewegende ooglid. Vervolgens nam ik de roze kleur die ik in de buitenste ooghoek plaatste. Ik beëindigde de look door de highlighter op het wenkbrauwbot te plaatsen.

Deze twee producten zijn te vinden in de good on heels box van Nee Make Up. Het poeder vind ik een echte aanrader!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s