Demake’up Wattenschijfjes – Sensitive en Expert

Hoi hoi,

wpid-wp-1406618451524.jpeg

Ik had het geluk om enkele sets wattenschijfjes van demake’up te testen. Voorheen gebruikte ik altijd goedkope watjes van Kruidvat, Action, HEMA of Etos. Ik kon mij niet voorstellen dat betere watjes de meerprijs waard waren. Daarom was ik heel blij dat ik deze kon testen. Zo kon ik mijn theorie staven, maar had ik ook gelijk?

wpid-wp-1406618456555.jpeg

Ik probeerde eerst de wattenschijfjes uit de expertlijn uit. Deze wattenschijfjes beloven zacht te zijn en het vuil nog beter te verwijderen. Hiervoor brachten ze een honingraat structuur aan in de watjes. Deze zit slechts op één zijde van het schijfje. In de verpakking zitten 70 verschillende watjes. Deze verpakking is een stuk compacter dan deze van de sensitive lijn. De watjes zijn natuurlijk en biologisch afbreekbaar.

wpid-wp-1406618462423.jpeg

Deze set zit in mijn reisetui. Ik vind het handig dat de verpakking zo heerlijk compact is. Verder zijn de watjes ongelooflijk zacht. Alleen al daarom zo ik voor mijn gezicht afscheid nemen van mijn goedkope watjes. Verder voelt mijn huid nadien net dat ietsje reiner. Ik vind het goede wattenschijfjes en zeker beter dan mijn goedkoop product. Mijn goedkope wattenschijfjes gebruik ik vanaf nu enkel nog voor mijn nagellak te verwijderen denk ik. Verder merk ik nog een duidelijk verschil van deze watjes ten opzichte van mijn goedkope. Ze splijten niet zo makkelijk, wat het reinigen van je gezicht een stuk eenvoudiger maakt.

De adviesprijs voor deze wattenschijfjes van demake’up uit de expert lijn is 1,52 euro. Op zich helemaal niet zo duur, maar in vergelijking met de goedkope merken lijkt dit echter veel. Als we echter willen investeren in (goede en dure) make-up, moeten we ook durven investeren in onze gezichtverzorging. Daar horen deze watjes wel bij vind ik.

Vervolgens probeerde ik de wattenschijfjes uit de sensitive lijn van Demake’up.

wpid-wp-1406618468953.jpegwpid-wp-1406618474334.jpeg

Deze schijfjes zouden superzacht moeten zijn. En dat zijn ze ook. Ik vind deze watjes heerlijk. Ze zijn lekker zacht en superzacht. Ik gebruik deze watjes het liefst van al. Het is net alsof je met een veertje over je gezicht en ogen gaat. Deze zijn dan ook bijna op ;). In deze watjes is de honingraatstructuur niet te vinden, maar ze zijn lekker dik. Ook deze watjes splijten niet en zijn biologisch afbreekbaar. In de verpakking zitten 64 watjes. Goed voor een goede 3 weken bij mij. Deze koop ik zeker opnieuw. Soms is de huid onder mijn ogen zeer gevoelig en dan zijn deze watjes de ideale uitkomst. Mijn theorie ging met deze watjes de dieperik in.

Deze watjes uit de sensitive lijn kosten 1.89 euro. Dit heb ik er zeker en vast voor over.

wpid-wp-1406618481814.jpeg wpid-wp-1406618490162.jpeg

Tot slot kreeg ik ook de expert wattenschijfjes in een ovalen vorm. Deze watjes zijn een stuk groter dan de anderen. Ongeveer de grote van twee watjes half op elkaar gelegd. Op het eerste zicht leek mij dit zeer ongemakkelijk. Ook hier werd mijn ongelijk echter bewezen. Deze watjes zijn ideaal om het gezicht te reinigen. Voor de ogen vind ik ze te groot en ongemakkelijk. Met dit watje kun je echter je gezicht en decolleté mooi afhalen. Ook deze watjes zijn vrij zacht en hebben de honingraatstructuur. Deze honingraatstructuur is te vinden in alle producten uit de expertlijn van Demake’up. In deze verpakking zitten 50 watjes. Dit goed voor een goede maand reinigen van de huid (’s morgens & ’s avonds :))

Voor deze watjes is de adviesprijs 2,03 euro.

Heb ik jullie overtuigd om ook eens duurdere watjes uit te proberen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s