PB Cosmetica oogschaduwduo in Sable & Sepia

Hoi hoi,

wpid-wp-1405575929082.jpeg

We zijn nu halverwege mijn PB oogschaduwduo’s. Vandaag demonstreerde ik het warmere, neutrale duo. Dit duo kreeg de naam ‘Sable & Sepia’. Ook deze oogschaduw is anderhalf jaar houdbaar en in de verpakking zit 1,8 gram. In dit palette vind je een warm beige kleur en een bruine kleur met een gouden ondertoon. Ik vind dit prachtige kleuren.

wpid-wp-1405575936232.jpeg

Dit duo wordt op dezelfde manier geleverd als de andere duo’s. De duo’s zitten in een vierkant doosje met afgeronde hoekjes. De verpakking is glanzend en het logo is op het deksel gedrukt. In het doosje vind je het oogschaduwduo. Deze zijn afgedekt door een beschermingsplastiekje waarop een dubbelzijdige, mini sponsapplicator ligt. Deze zijn handig om foutjes te corrigeren.

wpid-wp-1405575943525.jpeg wpid-wp-1405575951312.jpeg

De kleuren zelf zijn prachtig. De oogschaduw is vrij goed gepigmenteerd. De oogschaduw is niet korrelig en hierdoor heb ik geen last van fall-out. Deze ooglook blijft ook mooi zitten. ’s Avonds zit alles er nog mooi op. Ook blenden de kleuren mooi samen.

wpid-wp-1405575957267.jpeg

Ik bracht de oogschaduw als volgt aan. De beige kleur zette ik aan op het gehele, bewegende ooglid. Daarna zette ik de bruine kleur aan in de crease en in de buitenste ooghoek. Deze look staat iedereen volgens mij.

Dit oogschaduwduo is van PB Cosmetics. Voor dit duo betaal je 1,05 euro. Dit duo is te koop op http://makeupcosmeticsdiscount1euro.eu/nl/

Hebben jullie liever warme of koude neutrale kleuren?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s