BH Cosmetica Take me to Brasil oogschaduwpalette

Hoi hoi,
wpid-wp-1409037204208.jpeg
In mijn BH Cosmetica shoplog zag je dat ik enkele oogschaduwpalettes kocht. Deze heb ik bijna allemaal gereviewed voor jullie. Vandaag is het echter tijd voor hun Take me to Brasil palette. Ik weet niet of dit palette uitkwam voor het WK, maar gedurende het WK werd deze wel fel gepromoot.
wpid-wp-1409037215242.jpeg
In het palette zitten 30 kleurtjes. Deze zijn samen goed voor 28 gr product. Dit palette is 2 jaar houdbaar. De oogschaduw kleuren komen in een lilapaars kartonnen doosje. Dit ziet er heel mooi uit en lekker kleurrijk, wat je ook verwacht bij Brazilië.
wpid-wp-1409037234592.jpeg
De oogschaduwen in dit palette zijn zeer kleurrijk, maar onderverdeeld in kleurtinten. Zo is er roze, oranje, geel, groen, blauw, groen en paars. Verder zitten er nog twee grotere pand in met witte en zwarte oogschaduw. Deze zijn perfect om als basis of eyeliner te gebruiken. Op kamp had ik dit palette mee om op mogelijk speciale en kleurrijke make-uplooks te voldoen.
wpid-wp-1409037262374.jpeg
Sorry voor de wazige foto. Ik weet niet wat er aan de hand was met mijn fototoestel. Op de swatch kun je zien dat de oogschaduw vrij goed gepigmenteerd is. Wel is de oogschaduw heel licht korrelig. Hierdoor heb je last van een kleine hoeveelheid fall-out. Dit is makkelijk op te lossen met een watje. Onder deze oogschaduw draag ik altijd een crème-oogschaduw. Hierdoor blijft mijn ooglook de hele dag perfect zitten.
wpid-wp-1409037271102.jpeg wpid-wp-1409037277870.jpeg
Bij deze ooglook heb ik het wit over het volledige ooglid aangebracht. Daarna nam ik de felste gele kleur en bracht deze aan op de binnenzijde van het bewegende ooglid. Vervolgens nam ik het fel felroze en bracht deze aan op de buitenzijde van het bewegende ooglid. Ten slotte bracht ik wat paarse oogschaduw aan als eyeliner. Dit gaf een prachtig zomers effect.

Sinds ik dit palette heb, gebruikte ik ze al meermaals. De bovenstaande ooglook is slechts een voorbeeld van wat je er mee kunt. Ik vind dit een leuk palette en het is dan ook een aanrader. Dit palette is te koop op BHcosmetics.com . Voor dit palette betaal je 19.95 dollar of ongeveer 15 euro. Er zijn echter heel vaak kortingen op de site. Momenteel kost ze slechts 9.95 dollar of ongeveer 7.5 euro.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s