Etos Toilettasjes

Hoi hoi,

Laatst was ik Nederland voor mijn werk. Ik had net mijn nieuwe gsm gekocht, maar ik had er nog geen hoesje voor. Daarom stak ik mijn gsm voorlopig in een sok. Dat is natuurlijk geen zicht op het werk. Vooraleer ik incheckte in het hotel, besloot ik even binnen te springen in de Etos. Daar hadden ze een boel toiletzakken in de uitverkoop. Ik besloot er een paar te kopen, waarin ik verlopig mijn gsm kon opbergen. Ondertussen heb ik wel een covertje gekocht, maar nu kan ik die zakjes gewoon gebruiken om mijn make-up. Vandaag wil ik de schattige toiletzakjes aan jullie tonen.

DSCF4930 DSCF4933 DSCF4934

Ik begin met het schattigste zakje van de drie. Deze is van het merk Ariadne at home. Dit is een schattig zakje. Deze heb ik effectief gebruikt ter bescherming van mijn gsm. Het is mooi wit zakje met schattige roze bloemen. De buitenzijde van het zakje ziet er mat en zacht uit, maar als je er over wrijft voel een plastiek coating. Het voelt heel stevig aan en het is perfect denk ik om kwasten of oogpotloden in te vervoeren.

Dit toiletzakje kostte 4,99 euro. Omdat ze in de sale waren, betaalde ik slechts 1 euro.

DSCF4936 DSCF4937 DSCF4938

 

Het volgende zakje is eigenlijk een brillenhouder. Het is geen brillenhouder zoals we allemaal kennen, maar een zachte die overal in past. Hierdoor is je (zonne)bril wel beschermd, maar niet zo beschermd als in een stevige brillendoos. Ik vind deze brillenzak er lekker zomers uitzien. Het zakje is knaloranje met een fluoroze rits. Een prachtige combinatie om ook op te nagels te gebruiken. Voor mijn gsm was dit zakje iets te breed, maar ik gebruik het graag om lipproducten en andere bulkier make-up in te bewaren.

Dit zakje kostte oorspronkelijk 3,99 euro, maar ook deze was slechts 1 euro in de sale.

DSCF4939

DSCF4943

Het laatste zakje is een echt toiletzakje. Dit heeft dezelfde grootte als het toiletzakje van Essence. Dit zakje heeft een mat, metallic gouden kleur. Daarna werd het afgewerkt met een knalroze rits. Deze is handig om mijn te testen producten in op te bergen.

Ook dit zakje was 4.99 euro, maar ook voor dit toiletzakje betaalde ik 1 euro.

Hoe leuk is dit. Ik was slechts 3 euro kwijt, allemaal minder dan de oorspronkelijke prijs van een zakje. Geen geld! Uiteindelijk heb ik weer drie handige toiletzakjes erbij! Het is een aanrader om eens in de Etos te gaan kijken als je nood hebt aan toiletzakjes. Er waren ook grotere versies beschikbaar!

 

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s