Max Make-up oogschaduwpalette in Jasmine

Hoi hoi,
wpid-dscf4994.jpg wpid-dscf4997.jpg
Bij de Action hebben ze af en toe leuke oogschaduwpalettes. Mijn oog viel op dit oogschaduw trio met mooie blauwtinten. Dit trio kreeg de naam Jasmine. Het trio bevat een mooie witte kleur, een azuurblauwe kleur en een koningsblauwe oogschaduw. Daarenboven zit er ook een dubbelzijdige sponsapplicator in het doosje. Zelf gebruik ik liever kwasten om oogschaduw aan te brengen, maar deze is handig voor onderweg.
wpid-dscf4998.jpg wpid-dscf5003.jpg
Jasmine, nummer 325, bevat 5,5 gram oogschaduw. Dat is bijna 2 gram per kleur. Dat is een zeer mooie hoeveelheid. Dit oogschaduwpalette is anderhalf jaar houdbaar en werd daarenboven niet getest op dieren. Hoewel ze zeggen dat dit product anderhalf jaar houdbaar is, kun je poederproducten iets langer houden. Je moet er gewoon zorg voor dragen en hygiënisch te werk gaan.
De oogschaduw bestaat voornamelijk uit talk en mica. Deze houden het kleur mooi vast en zorgen voor de poederige textuur van het product. Verder bevat de oogschaduw ook silicone. Hierdoor kun je het product mooi aanbrengen op de huid.
wpid-dscf5007.jpg
op de swatch kun je zien dat de oogschaduw goed gepigmenteerd is. Jammer genoeg kun je ook zien dat ze vrij korrelig is. Hierdoor heb je wat last van fall-out. Daarom maak ik eerst een ooglook en dan pas de rest van het gelaat. Dan heb je niet veel last van de fall-out. Daarenboven blend de oogschaduw niet heel erg goed. Dat kun je goed zien bij de donkerste kleur. Wanneer de ooglook af is, kun je de hele dag genieten van je look. Bijgevolg is de houdbaarheid van deze oogschaduw zeer goed. Voor deze prijs kun je er ook niet meer van verwachten.
wpid-dscf5089.jpg wpid-dscf5093.jpg

wpid-dscf5096.jpg
Ik maakte deze ooglook door de witte oogschaduw aan te brengen over het volledige ooglid. Vervolgens nam ik de middenblauwe kleur, die ik aanbracht op het volledige bewegende ooglid. Daarna nam ik de donkerste kleur die ik in de crease blendde. Tot slot nam ik mijn bruine, vloeibare eyeliner waarmee ik een lijntje boven het oog aanbracht en mijn wimpers een likje mascara gaf.
Dit oogschaduw trio is van Max make-up. Max make-up vind je in de Action. Voor dit palette betaal je 75 cent. Dat is geen geld voor deze pigmentatie! Ik vind dit een echte aanrader om mee te nemen op reis.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s