Essence Quick and Easy Spons nagellakremover

Hoi hoi,
wpid-20140925_185323.jpg

Toen ik laatst het Essenceschap bestudeerde, werd ik aangetrokken tot een mooi, schattig, peachy roze potje. Tot mijn verrassing was dit een nagellakremover. Het is zo’n nagellakremover in een potje met een spons. Ik wist niet dat Essence deze had en dan nog eens goedkoper dan alle andere die ik reeds zag. Dit moest ik uitproberen. Heeft Essence deze al lang in het assortiment? Laat het mij weten in de comments!
wpid-20140925_185352.jpg

In het potje zit 75 ml. Dit is ongeveer een halve pot, maar de vloeistof word grotendeels in de spons gezogen. Hierdoor voel je de vloeistof pas echt als je vrij diep het potje in gaat met de vinger (onderste derde). Deze potjes zijn zes maanden houdbaar. De nagellakremover bevat veel acetaat, alcohol en water. Er zitten gelukkig ook wat verzorgende oliën en glycerine in het product. In de nagellakremover zit geen aceton. Hierdoor is het product net dat ietsje beter voor je huid. Wel zit er een geurtje in. Dat is duidelijk te merken en gelukkig maar. De typische nagellakremover geur, die mijn vriend haat, ontbreekt hier. Hij krijgt hoofdpijn van deze geuren.
wpid-20140925_185425.jpg

De verpakking vind ik er schattig uitzien. Het peachy en de mint kleur gaan prachtig samen. Ik had het nog leuker gevonden moest de spons een mint kleur had gehad. Dat is waarschijnlijk omdat je verwijderde nagellak anders duidelijk zichtbaar zou zijn. De bedrukking is niet schreeuwerig en bestaat voornamelijk uit mint en blauw.
image

Dan werd het tijd voor de grote test. Ik wilde mijn glitterlak van sinful colors proberen te verwijderen. Hierboven vind je het resultaat na vier keer ronddraaien van het potje. Nog twee keer draaien en het was helemaal weg. De nagels en nagelriemen zien er nadien ook niet uitgedroogd. Ik vind het een zeer goede en handige nagellakremover. Dit is een prachtige aanrader en de goedkoopste van de reeks potjesremovers die ik ken.

Deze sponspotnagellakremover is van Essence. Essence kunnen we aankopen bij het Kruidvat. Voor dit product betaal je 2,99 euro.

Wat is jullie aanrader voor nagellakremovers in een sponsje?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s