Max Make-up oogschaduwtrio in Black Rose

Hoi hoi,

wpid-dscf4984.jpg wpid-dscf4986.jpg

Ik heb nog een mooi oogschaduwtrio liggen van Max Make Up die ik jullie niet getoond heb. Het is een mooi palette geschikt voor smokey eyes. Ik vind dat Max Make Up zich bij het geven van de naam zeker en vast overtroffen heeft. Dit oogschaduwtrio kreeg de naam Black Rose. Bij deze naam doemden onmiddelijk prachtige, dramatische en fantasy-achtige beelden op mijn netvlies. Ook heeft het iets romantisch met een donker tintje. Genoeg over de naam nu. Je weet wel wat ik bedoel. Dit oogschaduwtrio kreeg het nummertje 324 en bevat mooie kleuren voor een smokey eye. In het palette vind je een witte kleur, die je kunt gebruiken als highlighter. Hierbij moet je wel met lichte hand werken, anders krijg je een gehele witte en spookachtige waas op het ooglid. Later in dit artikel zal ik tonen hoe ik dit palette liefst gebruik. Verder zit er ook een middengrijze en een zwarte kleur in. Ik kan kan alvast verklappen dat ik achterover sloeg van de kwaliteit van dit palette.

wpid-dscf4985.jpg wpid-dscf4990.jpg

Laten we de spits afbijten met het goede nieuws. Deze make-up is niet getest op dieren. Dit kan ik alleen maar supporteren! Nu, ik moet het eens opzoeken, maar zijn dierproeven al verboden in België? De oogschaduw bestaat voornamelijk uit talk en mica. Deze houden het kleurpigment vast en zorgen voor het poederige van het product. Wel zit er ook vrij veel silicone in en ik zie ook parabenen staan op het einde van de lijst. Deze ingrediënten zijn niet zo goed voor de huid, maar ze zijn heel goedkoop, waardoor merken ze graag in hun producten verwerken, zo ook bij dit product. Dit kun je natuurlijk gaan verwachten door de prijs die je ervoor betaald. Omdat dit product verkocht wordt in de Action, is dit waarschijnlijk de reden waarom dit palette uit Nederland komt. In het oogschaduwdoosje zit 5,5 gram product. Dit wil zeggen dat je van elke kleur bijgevolg een kleine 2 gram product krijgt. Dit is een mooie hoeveelheid, want in de meeste paletten is dit rond de 1 gram. Dit oogschaduwtrio is 18 maanden houdbaar. Zelf hou ik deze natuurlijk langer bij, maar ik houd goed in de gaten of de textuur en geur niet veranderen. Als dit het geval is, moet je het onmiddellijk weggooien. Je kunt de houdbaarheid van dit product natuurlijk verlengen door hygiënisch te werk te gaan. Dit is mijn grootste tip als je omgaat met make-up. Draag er zorg voor en maak dat er niet te veel bacteriën in komen.

wpid-dscf4991.jpg wpid-dscf4992.jpg

Kijk eens naar deze swatches! De pigmentaties van deze kleuren is zeer goed. Wie had verwacht dat het witte zo sterk door zou komen. Aan het palette is een dubbelzijdige sponsapplicator toegevoegd. Deze gebruik ik zelf op mijn eigen manier. Ik maak altijd dat ik wat oogmake-up remover in een sprayflacon bij mij staan heb als ik aan het make-uppen ben.Wanneer ik dan een foutje maak, kan ik de sponsapplicator bevochtigen en hiermee het foutje uitwissen. De oogschaduw is heel licht korrelig. Ik heb bijna geen last van fall-out. Verder blijft de make-up ook vrij goed zitten. Na een volledige werkdag zit alles er nog mooi op. Ik vind het een aanrader. Alleen het blenden lukt niet zo goed. Als je te heftig te werk gaat, blijft er één grijze waas over. Maar als ik wat dep ziet het er mooi uit.

wpid-dscf5132.jpg wpid-dscf5136.jpg wpid-dscf5140.jpg

Deze look maakte ik met het oogschaduwtrio. Op het gehele ooglid bracht ik een neutrale kleur aan (deze kwam uit het the Balm voyage palette). Vervolgens nam ik de witte kleur en deze bracht ik aan op het gehele bewegende ooglid. Met de grijs kleur verdiep ik mijn ooglook door deze aan te brengen op de buitenste helft van het bewegende ooglid en in de crease. Tot slot verdiepte ik de look nog wat meer, en nam het zwart om de hoek aan te zetten van mijn ooglid. De gehele look werd afgewerkt met een eyeliner, bestaande uit deze zwarte oogschaduw. Een prachtige look bij een bril om te gaan werken.

Dit palette is van Max Make-up. Het merk is te koop bij de Action. Hiervoor betaal je 75 eurocent.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s