BH cosmetics Kunstwimperapplicator

Hoi hoi,

wpid-wp-1411713937946.jpeg

Toen ik aan het browsen was bij de oogproducten van BH cosmetics zag ik daar iets heel interessant. Het is een pincet waarmee je makkelijk valse wimpers kunt aanbrengen. Deze moest ik uitproberen. Zeker en vast omdat ik zo’n sukkelaar ben bij het aanbrengen van valse wimpers op mezelf. Ik dacht: ‘alles wat het proces vergemakkelijkt, moet ik uitproberen’ en hop, ze verdween in mijn mandje. Ik heb ze al een tijdje klaarliggen om te testen, maar omwille van mijn vakanties kwam ik er nog niet eerder toe. Met de Catrice-assortimentsupdate zag ik echter dat ze een gelijkaardig product in hun assortiment opnamen. Daarom werd het dringend tijd deze applicator voor jullie te reviewen.

wpid-wp-1411713949162.jpeg

De applicator is verkrijgbaar in twee kleuren: lichtroze en knalroze. Ik wou eigenlijk de knalroze versie, maar deze was uitverkocht. Ik was echter zo nieuwsgierig naar dit product, dat ik dan maar de lichtroze versie in mijn mandje dropte. Uiteindelijk ziet de kleur er ook heel mooi uit en is ze door de kleur net dat ietsje minder kinderachtig. Persoonlijk moet ik toegeven dat ik de zwarte van Catrice er het elegantste vind uitzien. Aan de ene zijde van het pincet staat het loge van BH cosmetics in mooi zwart en wat ik prachtig vind is het kleine zwarte detail die aan het uiteinde van het pincet werd aangebracht. Het pincet zelf gaat gelukkig niet heel ver open (1cm) en het is makkelijk dicht te houden. Voor het opbergen zit een klein plastiek rondje rond het pincet, zodat ze toe blijft. Ik blijf deze rondjes altijd gebruiken, want hierdoor bergen ze net dat ietsje compacter op.

wpid-wp-1411713962318.jpeg

Vanochtend probeerde ik nog eens kunstwimpers aan te brengen. Ik probeerde eerst met mijn gewone pincet, maar terwijl ik aan het sukkelen was, dacht ik eraan om deze applicator erbij te nemen. Heel eerlijk vind ik dat het echt beter gaat met deze applicator om kunstwimpers aan te brengen. Vooreerst kun je je wimper beter vastnemen met de brede kop van de applicator. Hierdoor flapt je wimper niet alle kanten uit bij het aanbrengen. Verder is de kop van de applicator mooi afgerond en volgt het de vorm van je oog en kunstwimper. Vervolgens kun je door deze vorm lekker dicht bij je wimperaanzet komen. Tot slot kun je je wimper ook makkelijker verplaatsten en bijduwen met deze applicator. Hierbovenop is nog een extra voordeel die ik nog niet besprak. Een gewoon pincet is vrij scherp. Stel je voor dat je hiermee in je oog prikt. Misschien ben je dan wel je oog kwijt of is het beschadigd. Ik wil er niet eens aan denken. Doordat deze applicator afgerond is, is het gevaar al een stuk minder groot.

 

Deze applicator is geschikt om valse wimpers aan te brengen. Ik ben er zeer tevreden mee en ik vind het zeker en vast een aanrader. Nu vraag ik mij wel of deze van Catrice even goed is. Dit pincet is echter van BH Cosmetics. De applicator kun je op hun webshop kopen: http://www.bhcosmetics.com/products/false-eyelash-applicator . Normaal kost deze applicator 5.95 dollar of 4.67 euro. Ze hebben echter vaak grote kortingen en ik betaalde er 2.95 dollar of 2.31 euro. Dit is toch een beetje goedkoper dan de versie van Catrice, maar je moet natuurlijk ook verzendkosten betalen.

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s