Sinful Colors in het Kruidvat! Getest en Goedgekeurd

Hoi hoi,

DSCF4944

Ik was laatst aan het surfen op de Nederlandse Kruidvat site. Tot mijn grote verwondering zag ik dat ze Sinful Colors aan hun assortiment hadden toegevoegd. Waarom wist ik hier niets van. Natuurlijk moet ik deze nagellakjes eens uitproberen. De laatste keer dat ik daarom in Nederland was, bracht ik onmiddellijk een bezoekje aan het Kruidvat. Uit het gehele schap koos ik 4 zomerse lakjes uit. Ik kocht er twee uit de zomercollectie en twee lakjes uit het normale assortiment.

Big Daddy

DSCF4947DSCF4950

 

Het eerste lakje is een lekker zomers, feloranje lakje. Deze kreeg de naam ‘Big Daddy’. Ik vind dit een grappige naam. Momenteel ben ik opnieuw naar Private Practice aan het kijken. Charlotte noemt in deze serie haar papalief ‘Big Daddy’. Daarom vond ik het grappig deze naam terug te vinden op een nagellakje. Oké zijspoor. Laten we even terugkomen op dit lakje.

DSCF5059

Ik vind deze lak heerlijk zomers. Op kamp had ik deze bij mij. Het is een standaard oranje lakje, maar de kwaliteit is heel goed. Deze nagellak is vrij dekkend in 1 laagje, maar voor het mooie voeg ik er wel nog een tweede laagje aan toe. De nagellak blijft heel goed zitten. Ik kon vier dagen van deze manicure genieten zonder één enkele chip. 

Pinky Glitter

DSCF4951DSCF4955

 

Het volgende lakje die ik voor jullie heb is Pinky Glitter. Ik vind dit een zeer leuk lakje. Vooral voor ingetogen moment, zoals een huwelijk of zo. Het is een mooie babyroze glitter.

DSCF5071

Deze glitterlakjes zijn zo leuk. Ik heb het gevoel dat Sinful Color glitterlakjes iets minder zijn van kwaliteit als de gewone creamy lakjes. Dit resultaat is het gevolg van drie laagjes nagellak. Gelukkig droogt deze nagellak zeer snel op. Ook blijft dit nagellakje minder goed zitten dan ‘Big Daddy’. Bij deze glitterlak had ik twee dagen een onberispelijke manicure. 

Let’s Meet

DSCF4956 DSCF4958

 

Naast een oranje nagellakje koos ik ook voor een zonnegeel kleurtje. Deze nagellak kreeg de naam ‘let’s meet’. 

DSCF5061

Gele nagellakjes zijn heel moeilijk dekkend te krijgen. HIer draag ik drie laagjes van de nagellak. Je zit nog altijd de tipjes van de nagel erdoor schijnen. Toch vind ik dit wel een leuk effect geven. Het is een soort French Manicure, maar in het geel. Deze manicure blijft ook vier dagjes mooi zitten. Wat mij opvalt aan de Sinful Color lakjes is dat ze heel snel opdrogen. Dit is heerlijk bij nagellakjes. Zelf vind ik niets vervelender dan te moeten wachten tot mijn nagels droog zijn. Ik slaag er altijd in mijn nagels te beschadigen vooraleer ze droog zijn. Of ik sla mijn vingers tegen elkaar of ik sla ze per ongeluk ergens tegen. Dus ja, hoe sneller nagellakjes drogen, hoe beter!

Hottie

DSCF4959 DSCF4960

 Tot slot koos ik nog een blauw glitterlakje uit. Deze kreeg de naam ‘Hottie’. Deze nagellak heeft een lichtblauwe, transparante basis, waarin blauwe en zilveren glittertjes zitten.

DSCF5064

 Deze nagellak is echt prachtig. Ik draag deze om uit te gaan. In het licht glanst deze nagellak je prachtig tegemoet. Van deze glitterlak breng ik 3 laagjes aan om een mooi effect te verkrijgen. De nagellak zelf droogt als een malle. Je moet dus helemaal niet lang wachten vooraleer je manicure droog is. Gelukkig maar!  Dit bleef 3 dagen onberispelijk zitten op de nagels.

DSCF4948

 

De Sinful Color nagellakken komen in een groot formaat. In elk flesje zit 15 ml nagellak. Deze nagellak is 2 jaar houdbaar, net zoals de meeste lakken. De nagellakjes hebben een vrij dun kwastje, waardoor het iets moeilijker is om je nagels mooi te lakken. Wel is de nagellak vrij vloeibaar, wat het natuurlijk iets makkelijker maakt om te lakken.

De Sinful Color nagellakken zijn in Nederland vanaf nu ook te koop bij het Kruidvat. Normaal kosten ze 1.99 euro per stuk. Ik had echter geluk. De twee lakjes uit de zomercollectie waren slechts 1 euro per stuk.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s