Catrice Come to Town

Hoi hoi,

Essence brengt een keileuke collectie uit in November. Ze willen de New Yorkse kerstsfeer naar onze contreien brengen. Denk aan prachtige kerstelages, supergrote kerstbomen en zeëen van kerstlichtjes. Het kleurschema bevat natuurlijk de klassieke kersttingen (rood, groen, zilver en goud), maar ook beige en roze zitten in het kleurschema.

Laten we de producten maar gewoon aan jullie voorstellen!!!

Quattro Eyeshadow

ess_ComeToTown_QuattroEyesh_01.jpg ess_ComeToTown_QuattroEyesh_02.jpg

C01 Make a wish

C02 Naughty or nice?

Toen ik de foto’s van deze paletjes zag, vooraleer ik de beschrijving las, wist ik al dat ik deze aan zou kopen! Ten eerste ziet de verpakking er met de maretak ongelooflijk schattig uitzien. Verder vind ik de kleurtjes ook heel leuk. Het enige wat jammer lijkt, maar wat ik moet controleren, is dat de grijze en gouden kleur in beide palettes dezelfde lijken te zijn. De quattro’s hebben een metallic finish, waardoor je mooie feestelijke looks kunt maken. De textuur zou langhoudend zijn en de oogschaduws moet makkelijk en zacht aanbrengen. Voor elk palette betaal je 2.89 euro (72 eurocent per kleurtje).

Eye pencil

ess_ComeToTown_EyePencil_01.jpg ess_ComeToTown_EyePencil_02.jpg ess_ComeToTown_EyePencil_03.jpg

C01 Make a wish

C02 Naughty or nice?

C03 The most wonderful tree

Ook deze producten zien er leuk uit. Ik heb al een gouden, rode en groene eyeliner, maar ik vind de rode er echt leuk uit zien. Misschien dat ik deze ook koop. Anderzijds is de kleur misschien nagenoeg dezelfde als Makeon. Ik zal er nog eens over nadenken. Misschien koop ik deze wel. Hopelijk is de kwaliteit in ieder geval even goed. Het grote verschil is echter dat dit oogpotlood een metallic finish heeft. De oogpotloden zijn langhouden en kunnen gebruikt worden als eyeliner, op waterlijn of in de binnensten ooghoek. Elk oogpotlood van Essence kost 1,99 euro.

Lipstick

ess_ComeToTown_longlastLipstick_01.jpg ess_ComeToTown_longlastLipstick_01_offen.jpg ess_ComeToTown_longlastLipstick_02.jpg ess_ComeToTown_longlastLipstick_02_offen.jpg

C01 Is that you, Santa?

C02 Wrapped in pink

Tja lippenstiften. In een kerstcollectie moet natuurlijk een mooie rode kleur opgenomen worden. De verrassing zit voor mij echter in de donkerroze/paarse lippenstift. De lippenstift belooft romig, langhoudend en niet uitdrogen te zijn. Elke lippenstift van Essence kost 2,39 euro.

Cream blush

ess_ComeToTown_ creamblush_01.jpg ess_ComeToTown_ creamblush_01_offen.jpg

ess_ComeToTown_ creamblush_02.jpg ess_ComeToTown_ creamblush_02_offen.jpg

C01 Is that you, Santa?

C02 Wrapped in pink

Terwijl Catrice een poeder blush in zijn kerstcollectie lanceert, gaat Essence voor crèmeblushes. Deze blushes komen in dezelfde kleur als de lippenstiften. Dit vind ik heel leuk, omdat je zo perfect je gelaatskleuren op elkaar kunt afstemmen. De textuur van deze blush is zacht en crèmig en blendt mooi in de huid. De blush zou perfect uit te werken zijn, maar bij de tweede kleur ben ik toch wat bang. Als die pigmentatie heel sterk is, zou dit toch wel eens een opvallende blush kunnen zijn. Elke crèmeblush kost 2,39 euro.

Shimmering body powder.

ess_ComeToTown_BodyPowder.jpg ess_ComeToTown_BodyPowder_offen.jpg

ess_ComeToTown_BodyPowder_top.jpg

C01 Make a wish

Essence heeft een shimmering body poeder opgenomen worden in deze collectie. Geef nu eens eerlijk toe, dit is toch de schattigste verpakking in deze collectie. Alleen hiervoor zou ik het product al aankopen. De shimmer poeder komt in een kortonnen doosje met een donsapplicator, gehuld in een mooie cadeauverpakking. Het poeder zorgt voor een subtiele glans van de huid. De reden waarom ik dit product echter niet ga kopen, is dat er een lichte vanillegeur werd toegevoegd. Degenen die mijn blog al langer volgen, weten dat deze geur mijn vriend misselijk maakt en daarom moet ik dit product jammer genoeg aan mij voorbij laten gaan. Als de geur echter geen probleem is voor jullie, zou ik deze zeker aankopen. Het poeder kost slechts 3,39 euro. Het is een ideaal cadeautje om in een kerstsok te verstoppen!

Nail Polish Set

ess_ComeToTown_Nailpol_Set_01_b.jpg

ess_ComeToTown_Nailpolish_red Set 01.jpg ess_ComeToTown_Nailpolish_gold Set 01.jpg ess_ComeToTown_Nailpolish_wine Set 01.jpg

ess_ComeToTown_Nailpol_Set_02_b.jpg

ess_ComeToTown_Nailpolish_green Set 02.jpg  ess_ComeToTown_Nailpolish_silver Set 02.jpgess_ComeToTown_Nailpolish_pink Set 02.jpg

C01 Naughty or nice?

C02 Got my list?

Een ander prachtig product zijn de nagellaksetjes. In elk setje zitten 3 nagellakjes in een prachtig doosje. Dit is een ideale cadeauverpakking. De 3 nagellakjes bestaan uit twee nagellakkleurtjes en 1 topcoat voor een feestelijke finish. Elk setje (er zijn twee versies verkrijgbaar) kost slecht 3,59 euro. Dat is nog geen 1,2 euro per nagellakje!

Lametta topper

Deze topper boordevol coole effecten is ideaal om elke nagelstijl te versieren met opvallende glittertjes. De ultieme kerstlook voor je nagels! Verkrijgbaar in 01 the most wonderful tree.
Consumentenadviesprijs € 1,99

Greeting Cards

ess_ComeToTown_GreetingCards_01_pack.jpg ess_ComeToTown_GreetingCards_01_range.jpg

Tot slot zit er ook een niet make-up product in de collectie. Er zit een setje kerstkaarten in de collectie. Elk kaartje heeft een leuk dessin, waardoor je een glimlach op het gezicht van de ontvanger komt oproepen. In het setje zitten vijf verschillende kaarten. Dit setje kost 1.99 euro

Nu hebben jullie de gehele collectie gezien. De producten die ik waarschijnlijk ga aankopen zijn de quattro’s, de blushes, nagellaksetjes en de kerstkaartjes. De make-upproducten zien er heel mooi uit en kun eventueel gebruikt worden als stocking stuffers. De kaartjes zijn ongelooflijk schattig en perfect om mijn vriendinnen een vrolijk kerstfeest te wensen.

Naar welke producten uit deze collectie kijken jullie uit?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s