Dearberry Flirt Lippenstift in 08 Red Parade

Hoi hoi,

wpid-wp-1412173666880.jpeg

Vanaf vandaag toon ik jullie alle producten die ik in de colourboxen van memebox vond. Ik begin met deze rode Flirt lipstick die in de rode box zat. Deze lippenstift is van Dearberry en kreeg de naam ‘Red Parade’.

What memebox says about it:

A lipstick made from naturally derived ingredients – olive oil, cocoa butter and cupuacu seed butter – this buttery smooth lipstick will melt onto your lips, flushing it with red vividness.

wpid-wp-1412173672077.jpeg wpid-wp-1412173677243.jpeg wpid-wp-1412173682340.jpeg

De doos en huls van de lipstick bestaan uit dezelfde babyroze kleur. Zowel op het doosje als op de lipstick is in het groot het loge van de serie lipproducten aangebracht, terwijl het logo van het merk er zeer minimalistisch op staat. De verpakking ziet er door de roze kleur goedkoop uit. Ook het gevoel bij de verpakking boezemt niet veel vertrouwen in. In de huls zit 3,4 gram lipstick en deze is anderhalf jaar houdbaar.

De lipstick is een mooie bloedrode kleur. Het is de kleur die ik verwacht bij de lippen van Sneeuwwitje. Wij zijn toch allemaal opgegroeid met verhalen. Probeerden jullie je ook altijd voor te stellen hoe de personages eruit zagen? Bij sneeuwwitje dacht ik aan ene meisje met een porceleinen huidje, ravenzwart haar en mooi, elegant, sappige lippen.

wpid-wp-1412173687638.jpeg

De lippenstift is mooi gepigmenteerd en volledig mat. Ze smeert wat stroef uit en werkt licht uitdrogend. Ik gebruik deze lippenstift heel graag, maar breng er eerst een lippenbalsem onder aan. Toch is deze lippenstift vrij voedend, hoewel ze droog aanvoelt. Verder blijft de lipstick goed zitten. Een drankje overleeft ze wel. Na eten moet je wel even bijstiften, want dan zit de kleur enkel nog rond de rand  van je mond.

Deze lippenstift is van Dearberry. Ik vond deze kleur in de Memebox. Memebox zegt dat dit full-size product 12 dollar  of ongeveer 9 euro kost. Waarschijnlijk kunnen wij deze enkel kopen op de site van Memebox.

Wat vinden jullie van deze verpakking? Hoe ziet hij eruit?

Affiliate link: http://us.memebox.com/?acc=c902b497eb972281fb5b4e206db38ee6

Advertenties

2 gedachten over “Dearberry Flirt Lippenstift in 08 Red Parade”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s