Dearberry Today Yesterday Tomorrow in 19, 21 en 32

Hoi hoi,

image

Ik vond in elke colorbox van Memebox een nagellakje van Dearberry. In de rode box zat een rood- roze lakje met een crème finish en  met het nummer 21. De bijhorende naam ‘Pink Sprinkling’ vind ik zelf minder goed gevonden. In de oranje box zat een pasteloranje crèmelakje. Deze kreeg het nummer 19 en heet ‘Grapefruit smoothie’. Tot slot vond ik een mat, metallic, koningsblauw lakje in de blauwe box. Deze draagt de naam ‘Twilight’ het nummer 32.

image

Memebox:
Today nail laquer series offer over 40 different nail colors and provide a wide color spectrum for picking just the right shade for each day’s mood. This fun nail laquer applies onto tour nails very thinly yet vividly with just one touch

image

DSCF5500 DSCF5501

In het flesje zit 10 ml. Het kwastje is vrij dik en flexibel. Hierdoor is het zeer makkelijk om deze nagellak aan te brengen.met twee veegjes is je nagel bedekt.
Wat mij enorm verraste is de kwaliteit van de nagellak. Deze nagellak dekt in één laagje, enkel de oranje kleur heeft echt een tweede laagje nodig. Op de swatch draag ik twee laagjes nagellak. Een ander groot pluspunt is de droogtijd van deze nagellak. Deze nagellak droogt zo snel. Na tien minuten kan ik alles terug doen met mijn handen. Verder is de houdbaar ook vrij goed. Ik droeg deze nagellakjes zonder topcoat. Na drie dagen waren nog geen chips te zien!

Deze nagellakjes zijn van Dearberry. Ik kreeg ze via de colorboxen van Memebox. Elk nagellakje is 3 dollar of 2,25 euro waard. Dat is geen geld toch? Het is goedkoper dan Catrice.

Kennen jullie nog budgetnagellak die al deze kwaliteiten heeft?

Affiliate link: http://us.memebox.com/?acc=c902b497eb972281fb5b4e206db38ee6

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s