HEMA trio blush/bronzer

Hoi hoi,

wpid-wp-1412367634937.jpeg

Toen ik deze bronzer in de HEMA zag liggen, was ik betoverd! De bronzer bevat een koraalkleurige blush en twee tinten. Deze zitten jammer genoeg niet in het vaste assortiment en het was een gelukje dat ik deze op de kop kon tikken. Ik was er zo blij mee!!!

wpid-wp-1412367659774.jpeg wpid-wp-1412367698970.jpeg

Deze bronzer was verkrijgbaar in twee tinten. Ik heb de kleur 02. Geen naam, dat is zo jammer! De bronzer bevat 9 gram. Dat is ongeveer 3 gram per kleur. Ik zeg ongeveer door wiskundige eigenschappen :). De uitleg ga ik hier niet doen. De bronzer is anderhalf jaar houdbaar. Wanneer de blush nieuw is, zit er textuur in de bronzer. Er is een klein reliëf van streepjes.

De bronzer zit in de typische HEMA verpakking. Dit is een zwarte stevige pan, met een doorzichtig deksel. Op de verpakking staat niet veel poespas gedrukt. Het enige wat ik jammer vind is dat de ingrediënten van dit product nergens terug te vinden zijn.

wpid-wp-1412367713185.jpeg wpid-wp-1412369811080.jpeg

Je kunt de drie linten zowel apart als samen gebruiken. Op de swatchfoto zie je eerst de drie tinten apart geswatched en daarna de drie samen. Op de foto heb ik de blush apart gebruikt en de twee bronzerkleuren gemengd om mijn gezicht te shapen. Dit zorgt voor een heel mooi en natuurlijk resultaat. De bronzers zijn prachtig gepigmenteerd en niet korrelig. De poeder voelt heel zacht aan en bij het aanbrengen lijkt het bijna dat je een vloeibaar product aanbrengt. ’s Avonds, na een dag werken, heb ik nog steeds een natuurlijk, mooi blos op mijn gelaat.

Ik kocht deze blush/bronzer bij de HEMA. Daar kost ze 6,50 euro. Ben ik het, of wordt HEMA steeds duurder? Ik vind dit niet erg, als de kwaliteit met even rasse schreden vooruit gaat. Gelukkig ben ik wel zeer tevreden over dit product. Als je deze nog kunt vinden, dan is deze bronzer een echter aanrader!

Wat vinden jullie van de prijsevolutie bij HEMA en Catrice?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s