Lush Sparkling Pumpkin Bubble bar

Hoi hoi,

wpid-wp-1414940637997.jpeg

Recent ging ik nog eens naar de Lush. Mijn Lushproducten begonnen op te raken, dus ik besloot 4 nieuwe badproducten aan te kopen. Omdat de halloween en kerstperiode eraan kwam, hadden ze de thema/limited editions producten voor deze periode binnen. Ik besloot drie van deze producten te kopen. Ik wou één Halloween product en de keuze viel op de sparkling pumpkin bubble bar. Dit is een product is er eentje die je meerdere keren kunt gebruiken. De bubblebar ziet er ongelooflijk schattig uit. Het heeft de vorm van een pompoen en ze lijkt in een zee van gouden glitters gevallen. Wanneer je deze vastneemt hangen je handen natuurlijk ook vol.

Volgens Lush:

Heerlijk, als je ’s avonds thuiskomt en het buiten koud is, zo’n geweldig warm schuimbad. Sparkly Pumpkin heeft een kruidige fruitgeur, misschien ken je deze nog van vorig jaar. Toen hadden we een zeep met deze geur, Mr Punch. Verkruimel een stuk Sparkly Pumkin onder stromend water, voor lekker veel bubbels.

wpid-wp-1414940643713.jpeg

Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Wijnsteenzuur (Tartaric acid), Sodium Laureth Sulfaat (Sodium Laureth Sulfate), Lauryl betaïne (Lauryl Betaine), Maïsmeel (Zea mays), Parfum (Perfume), Jeneverbes essentiële olie (Juniperus communis),Limoen essentiële olie (Citrus aurantifolia), Grapefruit essentiële olie (Citrus paradisi), *Citral (*Citral), *Geraniol (*Geraniol), *Citronellol (*Citronellol),*Limonene (*Limonene), *Linalool (*Linalool), Kleurstof 15510 (Colour 15510),Kleurstof 45380 (Colour 45380), Glitterpoeder, goud (Synthetische fluo flogopiet, ijzeroxides, mica), Kaneelstokjes (Cinnamomum cassia)

Een badproduct zonder natrium bicarbonaat bestaat volgens mij niet. Dit ingrediënt zorgt juist voor de bubbels in je bad. Jammer genoeg zit er ook SLeS in het product, wat redelijk uitdrogend kan werken, maar het is gelukkig de lichtere versie (t.o.v. SLS). Ook dit ingrediënt moet voor schuim zorgen. Gelukkig zitten er ook heel veel oliën in dit product. Het zit er zelfs vol van. Ik zie bijvoorbeel jeneverbesolie, limoenolie, grapefruitolie,… Hierdoor zal de bubblebar uiteindelijk toch hydraterend zijn hoor :). Tot slot zie ik ook gouden glitters en kaneelstokjes. Dat kan natuurlijk niet anders, want we kunnen er niet omheen kijken ;). De glitters bedelven de bubblebar en de kaneelstokjes zijn het steeltje van onze pompoen.

Hier zie je hoe je de bubblebar gebruikt. Ik wil mij wel alvast excuseren voor de vuile kraan. Na het filmen zag ik pas hoeveel waterkringetjes erop stonden. Dat breng ik in orde voor de volgende demo hoor ;):

wpid-wp-1414940658858.jpeg

 

Ik kan deze pumpkin 4 maal gebruiken. Zelf snij ik deze bubblebar voor het eerste gebruik in vier stukjes. Eerst leek de geur van deze bubble bar niet zo speciaal, maar na gebruik moest ik deze woorden terug nemen. Het werd direct één van mijn favoriete Lush geuren. Het is een heerlijk fruitige geur, maar ik meen ook wat kaneel waar te nemen. Hierdoor wordt de geur ook redelijk kruidig. Blijkbaar zou dit een fruitige rumgeur moeten zijn met kruiden. Dit vond ik terug bij http://livelifegorgeous.nl/2013/10/lush-wintercollectie-2013-vaste-zepen/.  Nadien was mijn badwater mooi pompoenoranje, maar de glittertjes waren nagenoeg verdwenen. Ook moest ik nadien geen glittertjes opruimen. Het water zweeft ook vol oliën, waardoor mijn huid nadien heerlijk zacht voelde. Dit is echt een heel leuke bubblebar van Lush. Ik kan ze jullie echt aanraden en ik hoop nu al dat ze volgend jaar terug komt. OOOOh, Fingers Crossed!!!! Het is een echte aanrader.

Deze bubble bar komt uit de halloween/wintercollectie van Lush. Het is een ongelooflijk schattig en heerlijk product. Voor dit product betaal je 5.75 euro. Omdat ik zelf vier baden kan nemen met dit pompoentje komt dit neer op ongeveer 1.45 euro per bad. Dat valt mee toch?

Wat is jullie favoriete Lush product?

 

Advertenties

Een gedachte over “Lush Sparkling Pumpkin Bubble bar”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s