Teeez Oogschaduwduo’s in 03 Tricky Treat en 08 All About Me

Hoi hoi,

wpid-wp-1412934833075.jpeg

Jullie weten dat ik Nederland graag eens bij Dirx drogist binnenloop. Daar vond ik laatst deze oogschaduwduo’s. Dirx Drogist verkocht alle Teeez make-upproducten met 50% korting. Ik moest even van deze actie profiteren. Ik koos twee opvallende duo’s uit. De rood-blauwe versie is 03 Tricky Treat. De andere is een duo met een prachtige groene kleur en een paars bruine kleur. Vooral deze laatste heeft mij betoverd. Ik ben dol op dit kleurtje.

wpid-wp-1412934860264.jpeg

Het oogschaduwduo komt met 2gram per kleur en is een jaartje houdbaar.  Wat ik heel jammer vind is dat ik voor de rest geen informatie kan vinden over de ingrediënten. Als iemand mij hierbij kan helpen, met een ingrediëntenlijst bijvoorbeeld, zou ik het ten zeerste appreciëren. Laat het hieronder maar weten bij de comments.

wpid-wp-1412934866665.jpeg

De verpakking van Teeez oogschaduwduo’s vind ik altijd prachtig. De duo’s komen in een stevig zwart doosje. Daarin is een dubbele pan met halve maan vorm aangebracht. Het deksel is van doorzichtig plastiek met een opdruk van een detail van een rits. Dit oog voor detail vind ik altijd zalig. Goed gedaan hoor Teeez. Zoals ik reeds zei is de verpakking vrij stevig en dit geld ook voor de sluiting. Bij deze verpakking heb ik geen angst dat deze per ongeluk open valt in de handtas. Je moet wat kracht uitoefenen vooraleer het doosje open gaat.

wpid-wp-1412934872593.jpeg

Wauw, zijn jullie ook niet onder de indruk van deze swatches. Had ik geweten dat de kwaliteit van Teeez oogschaduw zo goed was, dan had ik al sneller eens een kleurtje van hen gekocht. De oogschaduw is zeer goed gepigmenteerd en blend mooi in elkaar over. Verder heb ik geen fall-out met deze kleuren, want ze zijn niet korrelig. Je kunt een prachtige look met deze kleuren maken, maar ze zal niet mat zijn. In de kleuren zit een subtiele glitter, wat je ook goed kunt zien op de foto. De ooglooks met deze oogschaduw bleef heel mooi zitten. ’s Avonds kon ik nog naar een feestje zonder dat ik nog veel touch-ups moest doen.

wpid-dscf5616_1.jpg wpid-dscf5620_1.jpg wpid-dscf5621_1.jpg

wpid-dscf5631_1.jpg wpid-dscf5636_1.jpg wpid-dscf5638_1.jpg

Hierboven zien jullie twee verschillende looks met deze oogschaduwduo’s. Hierbij gebruikte ik het W7 In The Buff oogschaduwpalette als basis. Bij de linker ooglook maakte ik gebruik van het Tricky Treat duo, terwijl de rechter look gemaakt is met het all about me duo.

Deze oogschaduwduo’s zijn van Teeez. Teeez is jammer genoeg niet te koop in België, maar in Nederland zag ik het merk al bij Etos, Dirx Drogist en DA. Ik weet echter niet of dit nog steeds het geval is. Elk duo kost 5,5 euro, maar voor deze kwaliteit heb ik dit zeker en vast over!

Zijn jullie ook zo onder de indruk van de kwaliteit van deze oogschaduw?

 

Advertenties

4 gedachten over “Teeez Oogschaduwduo’s in 03 Tricky Treat en 08 All About Me”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s