Mimi Lauryne’s Dress Perfume Mist de Grapefruit

Hoi hoi,

wpid-wp-1412371698730.jpeg

Naast de colorboxen van Memebox heb ik natuurlijk nog een andere reeks boxen van memebox in mijn bezit, namelijk de scentboxen. In tegenstelling tot de colorboxen zat er tussen de scentboxen een groter verschil  bij de producten in de boxen. Zo vond ik in de grapefruitbox een dress perfume mist van Mimi Lauryne. Deze geur bestaat uit aroma’s van pompelmoes, oranjebloesem, viooltjes, lilac en musk. Hierdoor ontstaat een prachtige citrusachtige bloemengeur. Zelf zou ik de geur niet grapefruit noemen, maar dat maakt ze niet minder lekker. Het is een heerlijke, en toch subtiele geur.

wpid-wp-1412371708411.jpeg wpid-wp-1412371717461.jpeg

Deze mist kun je op alle linnen en textiel gebruiken. Het merk zelf stelt voor om ze te gebruiken op meubilair, kledij, gordijnen, textiel en zelfs op schoenen. Als je ze bij schoenen gebruikt, zou ik het wel aanbrengen op de binnenzijde van de schoen. Dit vermijdt lelijke plekken aan de buitenzijde van de schoen.

wpid-wp-1412371726305.jpeg wpid-wp-1412371818366.jpeg

De mist komt in een plastieken, lichte spuitflacon. Ik moet eerlijk toegeven: deze perfume mist is eerder aan kostelijke kant en dan verwacht ik toch een iets luxueuzere invulling van de verpakking. De zwarte kartonnen verpakking daarintegen bewijst mij het tegendeel. Het zwart van doos is prachtig zwart en ook aan de binnenkant werd aandacht besteed. Deze is een prachtige lilapaars, waarbij op subtiele wijze herhaaldelijk het logo werd opgenomen. Dit werd zelfs op de binnenzijde van de uiteinden toegepast.

De fles bevat 150 ml.

wpid-wp-1412371734248.jpeg

Sinds ik deze perfume mist voor het eerst gebruikt, ben ik verslaafd aan. Ik vind het parfum van deze mist heerlijk. Zoals ik zei is ze heerlijk zacht en subtiel. Toch vind ik dat er twee nadelen aan deze mist zijn. Hierbij denk ik natuurlijk aan de verpakking, maar een tweede nadeel is de houdbaarheid. Ik had gehoopt een gehele week van de geur te kunnen genieten, maar ze houdt het maar een dagje vol. Misschien waren mijn verwachtingen te hoog? Goh ja, dan spuiten we maar dagelijks bij, dat is geen probleem. Dat zorgt voor een dagelijks rustpuntje gedurende de dag. Een momentje om heerlijk zen te zijn. Dit weegt niet op tegen e heerlijk geur en ontspanning die ervan af komt.

Deze perfume mist met de geur van Grapefruit is van Mimi Lauryne’s. Ik vond deze geur in de grapefruit scentbox van memebox. Per flesje van deze mist betaal je 18 dollar of ongeveer 13,5 euro. Dat vind ik niet goedkoop, maar toch gebruik is ze met plezier. Weet iemand de prijzen van Febreze? Is dat duurder of goedkoper?

Maken jullie af en toe als textielspray?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s