Flair Shopping Day (12/10/2014)

Hoi hoi,

Flair Shopping Day 2014 wijnegem

Vorige maand ging ik samen met een goede vriendin naar de Flair Shopping Day in het Wijnegem Shopping Center. Flair had voor de gelegenheid Wijnegem op een zondag laten openen en organiseerde allerlei acties. Zo waren er verschillende standen waar je allerlei leuke dingen kon doen en op een hoofdpodium vonden er verschillende acts en workshops plaats.

Omdat mijn vriendin en ik beiden graag dansen, keken we natuurlijk geboeid naar de dansoptredens die er plaats vonden. Zo werd er een burlesque workshop en een of andere afrikaanse fitness getoond. Verder trad de Deurnse ropeskipping kampioenen op (wereldkampioen enkele jaren terug). Dit laatste optreden was heel leuk aangepakt. Nooit geweten dan je dans en een springtouw zo mooi kon combineren met elkaar. Daarnaast koos Flair enkele lezeressen uit om in modeshows mee te lopen. De modeshow werd opgedeeld in twee delen, volgens twee thema’s. Zo was er een color deel, die vooral de kleur babyblauw en roze in het licht zette. Daarnaast was er een zwart -wit show in samenwerking met nivea. Op het einde van de show kregen we ook een mini van hun anti-witteplekken deo. Ik moet eerlijk toegeven dat de color show mij niet zo charmeerde, maar ik was meer geïnteresseerd in de zwart-witte kleren. In deze show werd een prachtige cape en een mooi zwartleren jurk geshowed. Deze zagen er heel leuk uit. Jammer genoeg werd niet heel duidelijk aangegeven waar je welk kledingstuk kon kopen. Alle merken werden wel op schermen op de achtergrond geprojecteerd.

Naast het hoofdpodium waren er ook allerlei leuke standjes, verspreid doorheen heel het shopping centrum. De dag werd afgeschoten met een stiletto sprint. Hierbij werd een race op hoge pumps georganiseerd. Hier was ik niet bij, maar ik vraag mij wel af wie dit gewonnen heeft. In verband met haar waren er twee standen beschikbaar. Bij de ene stand kon je je nieuwe kapsels laten aanmeten, bij de andere stand gingen ze met schuifspeldjes in de weer. Verder kon je je nagels laten doen, of je laten opmaken. Ook aan Flair zelf werd aandacht besteed: zo was er een voor-en-na stand, een coverstand en een castingstand. Verder kon je ook allerlei producten testen en uitproberen.

Naast allerlei actie kon er natuurlijk ook geshopt worden en dit voor de gelegenheid met korting! Ik moet eerlijk toegeven: ik heb mij ingehouden. Een van mijn eerste stops was de flairstand. Daarkon je een flairabonnement aankopen met een serieuze korting. Ik koos voor een jaarabonnement voor 80 euro in plaats van 140.4 euro.

Verder wou ik nog enkele Rituals kaarsen kopen. Daarvoor ging ik eerst naar de Ici Paris XL, maar zij blijken geen kaarsen in hun assortiment te hebben. Omdat de Rituals er vlak tegenover ligt, ging ik daar maar even binnen. Daar ben ik wat ondeugend geweest én ik kocht er nog ééns drie kaarsen. Ik kocht Hammam Secret. Dit is een kaars met accenten van Eucalyptus en rozemarijn. Deze zou revitaliserend moeten werken. Daarnaast kocht ik ook de Tea Time geurkaars. In deze kaars zitten de noten van groene thee verwerkt. Deze kaars heeft een zuiverend effect op de ruimte waar deze gebrand wordt. Tot slot kost in ook nog de Sweet Sunrise kaars. Ook dit is een revitaliserende kaars, met geurnoten van zoete sinaasappel en cederhout. Opdat ik opnieuw voor 40 euro kocht, mocht ik een setje minigeurstokjes uitzoeken. Ik koos voor de geur Lotus Secret, hoewel ik deze wel al in kaarsvorm had, leek deze wel leuk om in de slaapkamer te zetten.

KaasschaafKnoopcel batterij 2 st

Natuurlijk ging ik niet alleen naar Rituals. Ik ging ook even langs bij de Flying Tiger (http://www.flying-tiger.be/). Ik zie deze winkel als de Ikea voor interieurdecoratie en andere gadget. Ik kocht er twee set plug in oortjes, een kaasrasp, batterijen (ja ook nuttige dingen moeten gekocht worden) en tot slot besloot ik een zakje appelchips mee te nemen als snack. Mijn shopping trip sloot ik af in de H&M waar ik twee pyama’s kocht.

Je ziet het, ik heb niet zo heel veel gekocht. Toch was het een heel leuke dag. Ik had mijn vriendin al een tijdje niet meer gezien en het was een gezellige manier om bij te kletsen en te ontspannen. We hebben niet alle standen gedaan, want vaak was het een tijdje aanschuiven. Ik kan iedereen aanraden om volgende jaar langs te gaan.

Waren jullie erbij op de Flair Shopping Day 2014?

Advertenties

12 gedachten over “Flair Shopping Day (12/10/2014)”

  1. Ik ben een aantal jaar geleden ook eens naar een Flair Shopping Day geweest en het is inderdaad een leuke ervaring. Die rituals geurkaarsen die je gekocht hebt, lijken mij trouwens heerlijk.

  2. Leuk dat je er naartoe bent gegaan! Ik ben eigenlijk nog nooit geweest. Om de één of andere reden stel ik het elk jaar uit. De geurkaarsen van Rituals zijn trouwens heerlijk. Heb er eentje gekregen van mijn vriend in de geur ‘Sacred fire’. Amai, zo lekker ruiken!

    1. Ja die heb ik ook (2 maal), maar de eerste is bijna op :(. Ik denk dat er nog een vijftal branduurtjes inzitten. Gewoon gaan trouwens de volgende keer. Het is echt leuk als je niet bij de heel drukke dingen blijft wachten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s