Lovey Dovey Perfume Fabric Mist in Mignon

Hoi hoi,

wpid-wp-1413884650726.jpeg

Memebox heeft mij twee textielsprays gegeven. Degene uit de scentbox heb ik reeds gereviewed en staat nu in mijn slaapkamer om mijn bedlinnen te verfrissen. Dit is een vrij grote fles, terwijl het tweede flesje slechts 60 ml bevat. Dat is veel handzamer en deze bevindt zich nu in mijn handtas. Ik heb het over de Lovey Dovey Fabric Mist. Deze was beschikbaar in zes verschillende geuren, zo was er ook een kerstgeur. Ik heb al veel pro’s en con’s gehoord over deze sprays, maar niemand had mijn geur in bezit. Daarom kon ik gelukkig mijn volledig eerlijk mening geven, zonder dat iemand anders mij voor was ;). De geur die ik ontvangen heb is Mignon.

wpid-wp-1413884707356.jpeg

Mignon is een vrouwengeurtje en komt in een typisch sprayflaconnetje. De flacon is niet zo heel speciaal, maar ik vind de ‘decoratie’ wel leuk. Het blauwe en de bloemetjes gaan mooi samen. Mignon is het Franse woord voor schattig. Dat is inderdaad de perfecte omschrijving van de geur en van het flesje. De geur is zoals een zoete meisjesgeur, maar ze zwakt af in een gewassen textiel geur. Ik vind dit een heerlijke evolutie van de geur. Memebox zegt er het volgende over:

These herb infused fabric mists will surely lift your spirits! Light enough to spray all over clothes and body for a just-laundried scent, it is ideal for instantly refreshing your mind and body!

Jammer genoeg kan ik geen officiële site terug vinden van dit merk. Hmmm, dit begint toch wat op mijn zenuwen te werken, maar ja, dat weet je als je een box vol onbekende Aziatische producten besteld.

wpid-wp-1413884712854.jpeg

Tegenwoordig gebruik ik deze perfume mist om zowel mijn kleren, vooral mijn jassen, en kussens op te frissen. Sommige textiel is niet zo makkelijk te reinigen en dit is de ideale oplossing om de reiniging nog een aantal dagen uit te stellen. De geur is zoet, maar heeft een kruidige ondertoon. Jammer genoeg kan ik de noten niet terug vinden en kun jullie dit product niet ruiken door het scherm heen. Ik vind het een heerlijk product en deze is standaard te vinden in mijn handtas. Doordat ik altijd met het openbaar vervoer naar het werk gaat, heeft mijn kledij gedurende de dag een opfrissing nodig vind ik. Soms irriteer ik mij aan rokers op het perron. Ik heb de beslissing genomen om gezond te blijven en niet te roken en dan word je verplicht in het station om mee te roken. Een ander nadeel is dat dit natuurlijk in je kleren trekt. Vandaag dat ik dit spraytje bij mij draag. Tja, einde van de ontevredenheidsaanval… Waar  het eigenlijk op neerkomt is dat deze perfume mist er goed tegen helpt.

Deze spray is van het merk Lovey Dovey. Ik vond ze in de office essentials box van Memebox. Voor dit spraytje betaal je 5 dollar en omgerekend is dit 3.92 euro.

Zijn er nog mensen die een textielspray bij zich dragen?

Advertenties

16 gedachten over “Lovey Dovey Perfume Fabric Mist in Mignon”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s