Ciaté Mini in PP017 Boudoir

Hoi hoi,

wpid-wp-1413814696378.jpeg

In mijn unboxing van de Deautybox van September kon je zien dat er één product was die zicht verstopt had achter een ander. Dat was dan ook nog eens het leukste product van de box. Het was een mini Ciaté lakje in de kleur Boudoir. Jammer dat het maar een minietje is, maar het is een leuke kleur en dat maakt veel goed. Een full-size was echter leuker geweest, want nu mis ik het schattige Ciaté strikje aan het flesje.

 

 

 

 

wpid-wp-1413814702885.jpeg

In een mini ciaté lakje zit 5 ml. Met deze nagellak kun je 2 jaar doen.

Ciaté zegt het volgende :):

A sassy flirtatious red. Pink may make the boys wink, but this red will knock ‘em dead. Team with that figure hugging dress and killer heels to unleash your inner diva.

Ethyl Acetate, Butyl Acetate, Nitrocellulose, Propyl Acetate, Tosylamide/Formaldehyde Resin, Isopropyl Alcohol, Triphenyl Phosphate, Trimethyl Pentanyl Diiso-Butyrate, Stearalkonium Bentonite, Camphor, Sucrose Acetate Isobutyrate, Stearalkonium Hectorite, Diacetone Alcohol, Benzophenone-1, Citric Acid, Dimethicone

Deautybox:

Dit pittige rood is dé must-have voor al je komende events eb de perfecte afwerking voor al je outfits. Onze nieuwe partner, Ciaté, staat voor Colour, Innovation, Aspiration, Trend en Extraordinairy. Een ware ontdekking als je het ons vraagt en de ideale kleur die perfect aansluit bij de herfstkleuren.

wpid-wp-1413814713110.jpeg

Maar wat vind ik er nu eigenlijk van? We hebben Ciaté en Deauty al gehoord, maar nu zou ik toch graag mijn eigen mening eens geven :).

Ik vind de kleur alvast heel goed gekozen. Het is een rode kleur die iedereen dragen kan. Zowel ik als mijn moeder zouden naar deze kleur gezogen worden. Omdat ik al heel veel goeds over Ciaté gehoord had, verwachtte ik heel goede kwaliteit. Hier werd ik echter licht teleurgesteld. De nagellak is niet heel dekkend. Eén laagje volstaat zeker niet en met twee laagjes kon je er nog steeds mijn nagelrand doorheen zien schijnen. Een derde laagje loste dit gelukkig wel op. Waar ik wel over te spreken val, is de droogtijd. Deze nagellak droogt heel snel op. Qua houdbaarheid had ik het ook iets beter verwacht. Zonder topcoat kwam de tipwear al na één dag tevoorschijn. Wanneer ik echter een topcoat gebruikte, kon ik zeker vier dagen van een onberispelijke manicure genieten. Maar ligt dat dan niet aan de topcoat?

Ik ben heel blij met dit lakje omdat ik het kon uitproberen. Overtuigd ben ik echter nog niet volledig. Ik wil eerst onderzoeken of de houdbaarheid door de topcoat komt of niet. Dit nagellakje is een mini van Ciaté. Ik vond deze nagellak in de Deautybox van september. Deze nagellak kost 6 euro per stuk.

Wat vinden jullie van Ciaté nagellakjes?

Advertenties

5 gedachten over “Ciaté Mini in PP017 Boudoir”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s