Catrice Ultimate Nail Lacquer in Picked Cherry Blossoms uit de Neo Geisha Limited Edition

Hoi Hoi,

wpid-wp-1414947203164.jpeg

Ik heb een mooi roze nagellakkleurtje in mijn bezit van Catrice. Toen ik deze er laatst weer even bijnam, realiseerde ik mij dat ik deze nog nooit gereviewed had. Deze is het echter wel waard. Daarom komt er nu, long overdue, toch een review van deze lak. Jammer genoeg is de nagellak niet meer verkrijgbaar. De nagellak kwam uit de neo geisha collectie van Catrice. Deze nagellak kreeg de naam Picked Cherry Blossoms. Deze lag in februari en maart 2013 in de rekken. De Neo Geisha collectie is gebaserd op de Geisha Look. Deze is zeer populair en bevat onder andere zwarte eyeliner en rode lippen. Wie echter Geisha denkt, denkt ook aan zijden kimono’s en spectaculaire schoenen. De collectie is een moderne interpretatie van de traditionele Geisha look.

wpid-wp-1414947218920.jpeg

De nagellak komt in het typische Catrice nagellakflesje. Op de dop zijn op subtiele wijze bloemen aangebracht. Deze bloemen zijn in matzwart gedruk op een glanzend zwarte dop. De fles zelf ziet er volledig hetzelfde uit. De nagellakfles bevat 10 ml en er is geen houdbaarheid te vinden. Picked Cherry blossoms is een mooie roze kleur met een subtiele roze glans/glitter in het lakje. Op de nagels zie je dit bijna niet terug.

BUTYL ACETATE, ETHYL ACETATE, NITROCELLULOSE, PHTHALIC ANHYDRIDE/TRIMELLITIC ANHYDRIDE/GLYCOLS COPOLYMER, ACETYL TRIBUTYL CITRATE, ISOPROPYL ALCOHOL, STEARALKONIUM HECTORITE, ADIPIC ACID/FUMARIC ACID/PHTHALIC ACID/TRICYCLODECANE DIMETHANOL COPOLYMER, STYRENE ACRYLATES COPOLYMER, MICA, TALC, SILICA, CITRIC ACID

wpid-wp-1414947223876.jpeg

De nagellak droogt vrij snel op. Ik was onder de indruk van de dekking van deze nagellak. Roze nagellak dekt bij meestal niet zo goed, maar zelfs één laagje is nagenoeg volledig dekkend. Voor de egaliteit breng ik echter nog een tweede laagje aan. Verder blijft de nagellak mooi zitten en na drie dagen verschijnen de eerste chips zonder topcoat.

Deze nagellak is van Catrice en ze kostte 2,69 euro. Misschien kun je deze of een gelijkaardig kleurtje nog wel ergens vinden :).

Doen jullie al mee aan mijn winactie? https://beautifulday4makeup.wordpress.com/2014/12/02/favorieten-november-2014/

Advertenties

2 gedachten over “Catrice Ultimate Nail Lacquer in Picked Cherry Blossoms uit de Neo Geisha Limited Edition”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s