Lush Butterbear Bath Ballistic

Hoi Hoi,

wpid-wp-1414942126311.jpeg

Vorige maand zag je al een Lush product voor Halloween, maar Lush heeft ook enkele kerstproducten uitgebracht. De eerste die ik jullie wil tonen is deze butterbear. De geur en de kleur van dit product lieten mij denken aan een andere bath ballistic van Lush. En inderdaad, deze is een nieuwe vorm van de bekende Lush Butterball. Dit vond ik al een heerlijk product, dus ook deze moet heerlijk zijn. Het beervormpje zelf vind ik ongelooflijk schattig, maar het voelt wel teer aan. Ik heb deze meegenomen naar Nederland om te testen op hotel. Ik was ongelooflijk blij dat ze heel aangekomen was, want daar was ik ongelooflijk bang voor. De kans op onthoofding is heel groot bij deze bath ballistic. Dat is natuurlijk niet erg, maar voor het mooie is het leuker als ze heelhuids aankomt. Deze bath ballistic neem ik mee naar Nederland, omdat ze vanillegeur bevat. Mijn vriend kan daar niet zo goed tegen en daarom gebruik ik die liever niet als hij nadien de badkamer nog nodig heeft.

Lush:

Cacaoboter zorgt voor een cremig, zacht bad dat je huid geweldig verzorgt en voedt. Butterbear heeft dezelfde vanille-geur als Butterball. Maar dan in de vorm van een gezellige beer!

wpid-wp-1414942117448.jpeg

Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Citroenzuur (Citric Acid), Cacao boter (Theobroma cacao), Musk, synthetische (Synthetic Musk), Ylang Ylang olie (Cananga odorata), Cacao poeder (Theobroma cacao), Water (Aqua), Parfum (Perfume)

Wauw, er zitten weinig ingrediënten in deze bath ballistic. Dat is altijd goed, want dan is er nagenoeg geen ruimte voor slechte ingrediënten. Het is een bruisbal dus natrium bicarbonaat en citroenzuur kunnen niet ontbreken. De combi van deze twee zorgt voor het bruisen van dit product. En bruisen doet ie heerlijk. Dat zie je hieronder in de demo wel. Deze bath ballistic zit vol cacoaboter. Heerlijk! Hierdoor is goed hydraterend. De geur en extra hydratatie komen natuurlijk ook uit de andere ingrediënten: musk (geur), ylang ylang olie (geur en hydratatie) en cacaopoeder (hydratatie, anti-oxidant en geur).

In deze video demonstreer ik de Butterbear. Sorry dat ik wat luid ademhaalde, maar mijn neus is wat verstopt en ik wou jullie toch het gezellige bruisen van de bath ballistic laten horen 🙂

wpid-wp-1414942132725.jpeg

 

Deze bath ballistic is heel leuk. Ze ziet er niet zo heel speciaal uit, maar wanneer ze opgebruisd is, zie je de goede oliën in het water ronddrijven. Hierdoor komt je huid heerlijk zacht uit het water. De geur vind ik zelf eerder subtiel. Ze zal niet je gehele badkamer overnemen, maar je wordt wel in een heerlijk cacao-vanillegeur gehuld. Volgens mij is dit een leuk kerstcadeau voor iedereen. Ook degenen die niet houden van de sterke Lush geuren. Een heerlijk relaxerend kadootje.

Deze bruisbal hoort thuis onder de bath ballistics van Lush. Voor deze bath ballistic betaal je 3.95 euro. Voor een badje is dit niet zo goedkoop, maar we moeten onszelf natuurlijk af en toe verwennen!

Wat is jullie favoriete bath ballistic van Lush?

 

 

Advertenties

Een gedachte over “Lush Butterbear Bath Ballistic”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s