Rivecowe Special Herb no.8 sebum control convenient compact

Hoi hoi,

image

Je weet dat ik heel erg houd van Memebox om nieuwe producten te ontdekken. In mijn office essentiels  box vond ik deze sebum control convenient compact van Rivecowe. Voor het gemak verwijs ik naar dit product als SCCC. Het is iedereen wel duidelijk waarom zeker?

image

De SCCC komt in een lieflijk babyroze doosje. Op de zijkant vinden we de ingrediënten, die ik jullie strek zal tonen. Deze SCCC is volgens Rivecowe heel speciaal omdat ze een mix van 8 kruiden gebruikt. Het poeder bevat lavendel, rozemarijn, tijm, munt, borage, sage, jasmijn en kamille. Deze poeder gebruik je als finish van je look. Rivecowe belooft een superfijne e. Transparante finish. Daarenboven belooft ze een zachte huid, wanneer je last hebt van vettige huid. Deze SCCC laat de huid ademen en is geschikt voor de gevoelige huid, want ze veroorzaakt geen irritatie.

Wat memebox zegt over dit compact poeder

image

Hierboven zie je de ingrediënten. Wat een lange lijst. Een van de dingen die mij direct opviel is parfum. Er zit in ieder geval fragrance in, MAAR dit staat op de laatste plaats. Het zal dus een minimale hoeveelheid zijn. Verder zie ik extracten van alle bovengenoemde kruiden/bloemen staan. Jammer genoeg lijkt ook dit product niet zonder silicone te kunnen, want deze ingrediënten kun je ook waarnemen in de lijst. Verder kunnen de typische talk en mica voor poeder producten ook hier niet ontbreken.

image

image

De SCCC komt in een stevig plastiek doosje. Waar het kartonnetje ongelooflijk schattig is, zie ik deze schattigheid jammer genoeg niet in deze verpakking. Ze voelt echter wel heel stevig aan. Dit poeder kun je na opening twee jaar gebruiken.

image

image

In het doosje ziet in kleine spiegel. Dat is heel handig voor onderweg. Ook zit er een zachte Poederdons, die op een plastiekje ligt, in het doosje. Wanneer je dit allemaal verwijdert, kun je een mooi poeder zien. De ondertoon van de kleur is niet helemaal duidelijk, maar dat maakt ook niet uit. Waarom dan hoor ik je zeggen? Dat leg ik je na de swatch even uit.

image

Het poeder is minuscuul fijn gemalen. Hierdoor geeft ze nagenoeg geen kleur aan je gezicht, maar zorgt ze wel voor een prachtig natuurlijk en egaal effect. Verder is het poeder ook heel zacht bij het aanbrengen. Ik kan het een beetje vergelijken met poedersuiker. Daarenboven. Fixeert het je make-up goed, waardoor het er na een dag werken nog steeds perfect op zit. Je hoort het wel zeker. Dit product heeft een plaatsje bij mijn favoriete poeders veroverd.

Deze poeder is van Koreaanse merk Rivecowe. Ik kreeg deze aanrader via Memebox in de office essentials box. De SCCC kost 14 dollar, wat ongeveer 11,38 euro is. Dat is nog steeds niet heel goedkoop, maar jet ligt wel redelijk onder de prijs van MAC. :mrgreen:

Bij welke prijs trekken jullie de grens voor een budget vriendelijke poeder?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s