Sephora 4 eye book stories – book 2 – Nude

Hoi hoi,

DSCF6526

Jullie zagen reeds een prachtig look met het smokey eyes bookje uit het eye looks bookpakket van Sephora. Er zitten echter nog drie andere boekjes in. Vandaag toon ik jullie het tweede boekje. Dit boekje is geschikt om een neutrale ooglook te maken. 

DSCF6528

Het nude eyelook look palette komt in een mooie beige kleur. Dit past natuurlijk helemaal achter het idee bij de bijhoren ooglook. Ook in dit palette zitten 5 kleuren. Ook hier heb je 4 kleinere pans van 1 gram en 1 pan van 1,6 gram.

DSCF6532

Sephora:

A collection of 5 natural eyeshadow shades, including a beige champagne shimmer, a warm brown and an intense cocoa shade for an irresistible nude eye look

Wanneer je je het palette opent, schijnen de neutrale kleuren je tegemoet.

Kleur 1: Een lichte beige, matte kleur

Kleur 2: Een middenbruine, matte kleur

Kleur 3: Een glanzende gouden kleur

Kleur 4: Een witte, matte kleur

Kleur 5: Een donkerbruine, glitterende kleur

Dit palette ziet er ongelooflijk goed uit en ik kreeg onmiddellijk zin om hiermee aan de slag te gaan.

DSCF6533

De matte kleuren zijn verrassend goed gepigmenteerd. Ook de glanzende kleuren stellen niet teleur. De oogschaduws zijn helemaal niet korrelig en blenden mooi in elkaar. Ik hou echt van dit palette. Je kunt er heel lichte looks mee maken, maar ook donkere looks zijn geen probleem. Door de sterke pigmentatie kost het niet veel moeite om donkerheid te gaan opbouwen. Wanneer ik deze oogschaduw over een crème-oogschaduw aanbreng, ziet ’s avonds alles er nog perfect uit. Ik ben heel blij met dit palette!

DSCF7260 DSCF7261

Deze look werd gemaakt met het bovenstaande palette. Ik heb hier gekozen voor een iets donkerder, neutrale look en je ziet dat dit perfect gelukt is (dit was mijn look voor kerstavond). Hier bracht ik kleur 1 aan over het volldige ooglid. Daarna nam ik kleur 2 en deze gebruikte ik om het bewegende ooglid aan te zetten. Daarna werden kleur 3 en 5 aangebracht in het buitenste ooglid en in de crease. De look werd afgewerkt door kleur 4 in de binnenste ooghoek en onder de wenkbrauw aan te brengen en een zwarte penliner van Essence aan te brengen boven het oog. Tot slot gebruikte ik ook nog wat van kleur 5 onder het oog.

Dit is het tweede boekje uit het Sephora Eye book stories palette. Het boek kan gekocht worden in de Franse Sephora webshop. Voor deze set betaal je 29.99 euro, wat slechts 7.50 euro betekend voor dit palette. Ik vind dit helemaal niet duur voor deze kwaliteit! Ik ben heel blij dat ik dit palette gekocht heb!

Hebben jullie veel ervaring met Sephora make-up?

 

Advertenties

16 gedachten over “Sephora 4 eye book stories – book 2 – Nude”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s