Lush Grandma Takes A Dip

Hoi hoi,

DSCF5033

Laatst liet ik mij weer eens verleiden door de Lushwinkel. Ik was in Amsterdam voor mijn werk, het was koud en ik had heel veel werk. Daarom had ik nood aan een heerlijk warm en ontspannend bad. Dan val ik natuurlijk voor de verleidingen van Lush. Ik besloot een heerlijk bruisbal te kopen en mijn keuze viel op ‘Granny takes a dip’. Dit is een zeer kleurijke, regenboogachtige bruisbal.

DSCF5034

Vernoemd naar een liedje van The Purple Gang. Gebruik voor een psychedelisch kleurenspektakel in je bad en een heerlijke geur met gember, peper en citroen. 

Gebruiksaanwijzing: Leg in je warme bad en ga er zelf lekker bij liggen. Geniet van een kleurrijk spektakel.

Deze Lush bathbomb heeft een heerlijke opwekkende en warme geur. Deze geur is samengesteld uit gember, peper en citroen.

Natrium Bicarbonaat (Sodium Bicarbonate), Citroenzuur (Citric Acid),Wijnsteenzuur (Tartaric acid), Sodium Laureth Sulfaat (Sodium Laureth Sulfate),Lauryl betaïne (Lauryl Betaine), Citroen essentiële olie (Citrus limonum), Peper essentiële olie, zwarte (Piper nigrum), Gember essentiële olie (Zingiber officinale), Gardenia extract (Gardenia jasminoides), Parfum (Perfume), *Citral (*Citral), *Limonene (*Limonene), Kleurstof 42090 (Colour 42090), Kleurstof 45350 (Colour 45350), Kleurstof 14700 (Colour 14700), Kleurstof 45410 (Colour 45410)

Natrium bicarbonaat en citroenzuur moeten natuurlijk voor het bruisen van het product zorgen. Wat ik ook leuk vind is dat de geur vrij laag in de lijst staat. Dat komt waarschijnlijk omdat het grootste deel van de essentiële oliën afkomstig is. Ook kunnen kleurstoffen bij zo’n kleurrijk bom niet ontbreken.

DSCF5035 DSCF5036

 

Demo:

Dit is een heerlijk bruisbal. Nadat ze opgebruist is, heeft je badwater een mooi roze kleurtje. De geur was heel lekker en ik vond ze ook wel lekker warm. De citroen rook ik ze zelf niet zo heel sterk. Na mijn badje was ik heerlijk tot rust gekomen. Weg stress! Ook leek ik weer wat meer energie te hebben. Tot slot had ik ook geen last van jeukende benen. Daardoor werkt de bruisbal niet al te uitdrogend. Nu heb ik natuurlijk geen last van superdroge benen, maar ze leken er niet droger door geworden.

Ik vind dit wel een leuke bruisbal. Gewoon eens uitproberen zou ik zo zeggen. Deze bruisbal kost 4.95 euro. Dat is niet goedkoop voor één badje, maar soms moet je jezelf gewoon verwennen!

Wat is jullie favoriete Lush badproduct?

Advertenties

6 gedachten over “Lush Grandma Takes A Dip”

    1. Moet je zeker doen. Lush was een van mijn eerste luxueuzere merken in het verleden, omdat ik mij kon vinden in hun filosofie. Nu kom ik er nig steeds graag en ben ik net op weg naar huis van wat shopping daar 😉

  1. Zo af en toe koop ik speciaal eentje om bij mijn ouders in bad te gaan. Maar ik hou echt van zoetige, kruidige geuren in bad. Deze moet ik precies toch eens proberen….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s