Marionnaud Il était une fois… au pays des merveilles – Klein make-up palette

Hoi hoi,

DSCF6742

Naast de palettes die je een tijdje terug kon winnen op mijn blog, kocht ik ook nog een ander Marionnaud palette. In dit palette zitten zowel ooschaduw, als blushes en lipglosses. Zelf gebruik ik niet graag lipglosses uit een palette, dus deze heb ik niet getest. De andere producten uit het palette heb ik wel getest en daarom zou ik deze julie graag tonen. Dit is het kleine make-uppalette uit de kerstcollectie ‘Il était une fois … au pays des merveilles’ van Marionnaud. Dit betekent: Er was eens… in wonderland. Er zijn ook nog een portefeuille, medium en XXL palette, maar dit palette vond ik handzaam genoeg voor op reis. Ik heb ook al zoveel ;), dat ik geen groot palette nodig heb.

DSCF6747

In het palette zitten 32 kleurtjes oogschaduw. Deze variëren van smokey tot neutraal. Daar kun je heel veel looks mee maken. Verder zitten er ook 5 gezichtspoeders en 7 lipglossjes in het palette. Tot slot zitten er ook een dubbelzijdige sponsapplicator, een blush kwastje en een lipkwastje in het doosje. Ik vind de kwastjes echter niet zo goed, dus ik gebruik die zelf niet. Wat er ook in het palette zit, is een grote spiegel. Dat vind ik ongelooflijk handig!!!

In de foto hierboven zie je de ingrediënten van de verschillende make-upjes die in het palette zitten.

DSCF6748 DSCF6749

Wanneer je het palette uit zijn doosje haalt, zit het verpakt in zilverkleur isomo. Dit vind ik heel goed. Zo is het palette goed beschermd. De palette zelf is van glanzend plastiek, waarom leuke goudkleurige sterretjes zijn aangebracht. In de rechteronderhoek hebben ze op subtiele wijze het merk aangebracht. Ik vind het zelf wel jammer dat het palette zo glanzend is, want zo blijf je de vingerafdrukken er goed op zien. Het plastiek zelf voelt vrij stevig aan, maar het hengsel mocht naar mijn gevoel toch iets steviger. Uiteindelijk ben ik wel tevreden over het palette.

DSCF6752 DSCF6757

Wanneer je het palette opent, zie je eerst een laagje oogschaduwkleurtjes. Deze kleuren gaan van zwart naar grijs, blauw, bruin, paarsig en dan uiteindelijk roze. Deze laag kun je naar beneden schuiven en dan vind je de overige inhoud van het palette. De kleuren van de blushes gaan van licht bruin naar donker roze. De tweede kleur is perfect te gebruiken als bronzer. De lipglossjes zelf hebben ook een grote verscheidenheid. Ik vind dit alvast heel mooi als ik dit zie. Daarom kon ik er natuurlijk niet aan weerstaan dit palette te kopen.

DSCF6755 DSCF6759

Hier heb ik enkele oogschaduwkleurtjes en blushes geswatched. Zoals jullie zien, zijn ze beide goed gepigmenteerd. Wel moet ik toegeven dat ik de kwaliteit van de oogschaduws minder vind dan bij de andere Marionnaud palettes. Uiteindelijk zijn ze nog steeds goed gepigmenteerd en de textuur is anders. Waar de andere Marionnaud palettes een vreemde textuur hadden bij hun oogschaduws, is dat bij deze zeker niet het geval. Je kunt ze mooi aanbrengen op het oog en prachtig in elkaar blenden. De blushes zelf zijn ook goed gepigmenteerd. Wel moet je heel goed opletten bij het aanbrengen van deze blushes. Eenmaal aangebracht, vind ik dat de blushes niet zo goed blenden. Als je niet oplet blijf je met een rode vlek op je gezicht zitten. Je moet snel en met lichte hand werken.

DSCF7455 DSCF7462 DSCF7458

Dit palette is van Marionnaud uit zijn wintercollectie. Ik vind het een mooie, sprookjesachtige collectie. Voor dit kleine palette betaal je slechts 9.90 euro. Dat vind ik helemaal niet duur voor de inhoud die ik krijg. Zeker als je eenmaal doorhebt hoe je met de blush moet werken. Je kunt dit palette kopen op de webshop:

klein make-up palette: http://www.marionnaud.fr/marionnaud/idees-cadeaux/nos-selections/tous-les-produits/marionnaud-make-up—la-petite-palette-de-maquillage/p/BP_100525234

warm oogschaduwpalette: http://www.marionnaud.fr/marionnaud/idees-cadeaux/nos-selections/tous-les-produits/marionnaud-make-up—10-ombres-a-paupieres-nuit/p/BP_100525277

koud oogschaduwpalette: http://www.marionnaud.fr/marionnaud/idees-cadeaux/nos-selections/tous-les-produits/marionnaud-make-up—10-ombres-a-paupieres-jour/p/BP_100525269

Zouden jullie dit kleine Marionnaud palette aankopen?

Advertenties

13 gedachten over “Marionnaud Il était une fois… au pays des merveilles – Klein make-up palette”

  1. Wow crap, de kleuren in de palette zijn fantastisch zeg! Haha, ik heb het ook nooit op de lipglosses die komen in palettes, omdat het niet handig werkt + vaak komt er bij mij dan oogschaduw in de lipglosses. Lekkere pigmentatie ook, helemaal met zo’n spotgoedkope prijs!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s