Sephora 4 eye book stories – book 3 – Party

Hoi hoi,

DSCF6537

Vandaag is het tijd voor boekje 3!

Na 1 en 2 komt natuurlijk 3. Dit is een paars boekje met iets opvallender kleuren. Volgens Sephora is deze geschikt om een echte partylook te gaan maken!

DSCF6539 DSCF6541

Dit paarse boekje heeft natuurlijk een mooie paarse kleur als eyecatcher. Daarenboven is dit de grootste pan van het palette. Dit is een pan van 1,4 gram. Alle andere pans bevatten 1 gram oogschaduw.

Kleur 1: Een matte witte kleur

Kleur 2: Een glanzende, paarse kleur

Kleur 3: Een glitterende, roodbruine kleur

Kleur 4: Een glanzende, goud-beige kleur

Kleur 5: Een glitterende zwart-grijze kleur.

Dit is echt een zeer ‘gevarieerd’ palette. Hier kun je heel veel kanten mee uit. De inspiratie begon te bruisen toen ik dit palette uitpakte.

DSCF6545

Je ziet het. De kleuren zijn weer heel goed gepigmenteerd, zelfs de witte matte kleur. Hier werd ik alvast heel blij van. Daarenboven is de oogschaduw totaal niet korrelig en blijft ze heel goed zitten. Doordat het een heel fijn poeder is, blenden de kleuren perfect in elkaar. Bovenop een crème-oogschaduw blijft de ooglook perfect de hele dag op zijn plaats.

DSCF7247 DSCF7251

 

Dit is een look die ik maakte met dit palette. Ik nam de beige- gouden kleur en zette die op mijn volledige ooglid. De paarse kleur bracht ik aan op het gehele bewegende ooglid. Daarna nam ik de bruinrode kleur in het buitenste derde van het bewegende ooglid en de zwarte kleur gebruikte ik om de crease aan te zetten. Vervolgens bracht ik witte kleur aan in de binnenste ooghoek en onder het wenkbrauwbot. Tot slot gebruikte ik mijn bordeaux Makeon oogpotlood boven het oog en de bruinrode oogschaduw onder het oog als lijntje.

Dit boekje is de derde uit de ‘boekenset’ van Sephora. Voor deze set betaal je slecht 29.99 euro en tot nu toe bevalt deze set mij ten zeerste. Nu zijn de verwachtingen voor het derde boekje alvast heel hoog gespannen.

Durven jullie lekker felle of opvallende kleuren in een ooglook gebruiken?

 

Advertenties

2 gedachten over “Sephora 4 eye book stories – book 3 – Party”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s