Sephora 4 eye book stories – book 4 – Metallic

Hoi hoi,

DSCF6548

Vandaag is het tijd voor het laatste palette uit de Sephora Book Stories Box. Hierin zaten vier palettes om 4 verschillende ooglooks te maken. De drie andere palettes heb ik al gereviewed. Het vierde palette is geschikt om een metallic look te maken.

DSCF6549

Dit palette zit in een matgouden boekje. Net zoals de andere palettes is deze van karton en voelt ze niet overdreven stevig aan. Ook sluit ze niet met een magneetje. Daarom zou ik ze niet los meenemen, tenzij ze goed toegehouden wordt door andere dingen. De box is echter heel stevig, dus daar zit ze wel veilig in!

DSCF6552

Wanneer je het palette opent zie je vijf prachtige metallic kleuren.

Kleur 1: Witgouden, glanzende kleur

Kleur 2: Beigegouden, glanzende kleur

Kleur 3: Bruingouden, glanzende kleur

Kleur 4: Een bruingroene, glanzende kleur

Kleur 5: Een bruinzwarte, glanzende kleur

DSCF6554

Deze swatches zijn magisch. De kleuren zijn mooi gepigmenteerd en niet korrelig. Wel blenden ze jammer genoeg niet perfect in elkaar, maar met een beetje werk lukt het wel. Bovenop een crèmebasis blijft de ooglook de hele dag mooi zitten.

DSCF7296 DSCF7304

 

Dit is een oogook die ik maakte met dit palette. Ik vind hem zelf heel goed gelukt en daarenboven nog vrij natuurlijk. Mensen die houden van een natuurlijk look en met feestjes bijvoorbeeld iets meer willen, kan ik dit palette alleen maar aanraden.

Dit is het vierde en laatste palette van de Sephora Book Stories box. Voor deze box betaal je 29.99 euro. Dit betekent dat elk palette ongeveer 7,50 euro kost. Ik vind dit wel een aanrader en dat heeft mij zeer aangenaam naar het Sephora VIP pass palette, die mij wat tegenviel.

Wat is jullie Sephora aanrader?

Advertenties

4 gedachten over “Sephora 4 eye book stories – book 4 – Metallic”

  1. Dat palette ziet er erg mooi uit en de swatches zijn inderdaad super goed gepigmenteerd! Je hebt er een hele mooie, maar tegelijk ook draagbare look mee gemaakt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s