Serum Vegetal3 Oogcrème

Hoi hoi,

DSCF3965

Ik had al een tijdje deze oogcrème van Yves Rocher liggen in mijn te testen kast. Deze crème kreeg ik ooit bij een aankoop. Na twijfelen of het wel voor mij was, heb ik ze toch in de te testenkast opgeborgen. Laatst viste ik deze uit deze kast. Na het testen besloot ik de prijzen van dit product op de webshop op te zoeken. Daar vond ik deze echter niet terug, dus ik vrees dat ze uit het assortiment is. Hoewel ik ze niet terug vind, wil ik ze toch reviewen voor jullie. Deze lijn bevat ook nog een aantal andere producten, daarom kan een review van deze oogcrème toch handig zijn. Ik heb het over de oogcrème uit de Serum Vegetal³ lijn.

DSCF3969

 

Wauw, er zit veel Aloë in dit product. De direct runner up is glycerine. Deze crème zal de huid onder je ogen enorm hydrateren als ik dit zo ziet. Jammer genoeg zitten er ook alcohol en parabenen in het product, maar veel lager dan verwacht. In deze crème zie ik ook mica zitten. Dat had ik niet verwacht, tot ik nog eens de beschrijving las. In dit product zitten ook parelmoerdeeltjes, wat deze mica zal bevatten, die de huid onder de ogen moeten oplichten. Hierdoor zal je er minder moe uitzien.

DSCF7484  DSCF7486

 

De oogcrème komt in een smalle tube met een dun tuutje om de crème aan te brengen. In het tubetje zit slechts 15 ml, maar hier ga je heel lang mee doen. Dat is logisch, want je gebruik het enkel op het kleine beetje huid onder de ogen. Nu kan ik niet spreken over het anti-rimpel effect onder mijn ogen, want ik heb daar nog niet veel last van. Wel merk ik dat mij ogen de extra hydratatie ten zeerste appreciëren. Ook zijn mijn ogen opgelicht en zie ik er nadien minder vermoeid uit. Nu vind ik het wel een goed product, maar ik ben niet als dusdanig onder de indruk om het aanrader te vinden. Daar is het effect voor mij niet groot genoeg. Dat is natuurlijk ook omdat ik niet de meest geschikte huid heb om dit product te testen.

Nu kan ik deze crème niet terug vinden op de site. De crème is van de Serum Vegetal³ lijn. Deze lijn kun je vinden bij Yves Rocher en is geschikt voor de oudere huid. Ik vermoed dat deze oogcrème om en bij de 20 euro kost.

Weten jullie of deze oogcrème nog verkocht wordt?

 

Advertenties

8 gedachten over “Serum Vegetal3 Oogcrème”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s