Corine de Farme Lilly’s Garden EDT

Hoi hoi,

DSCF6874

Vandaag heb ik een geurreview voor jullie. Dat is vrij moeilijk, maar deze geur wil ik jullie toch niet onthouden. Tijdens de persdagen kreeg ik van Yapado PR deze eau de toilette om te testen. Ik heb het over Lilly’s garden van Corine de Farme. Ik weet dat Corine de Farme onder andere verkocht wordt bij Di, dus ik veronderstel dat je daar deze geur ook kunt vinden. Als ik naar het doosje kijk, verwacht ik een bloemige, frisse en lente-achtige geur.

 

 

 

 

DSCF6875 DSCF6877

Heet doosje van de geur is alvast prachtig vormgegeven. Aan de ene zijde vind je de schaduw van een fiets. Dit deed mij denken aan mijn medeblogster http://girlonthewhitebike.nl. Raar hé? Aan de andere zijde vind je een prachtig romantisch tafereel met een bankje en vogels.

 

 

DSCF6880 (2)

De eau de toilette zit in een flesje van 50 ml. De geur zelf bestaat voor 80% uit alcohol. Deze staat dan natuurlijk vooraan in de lijst. Daarnaast zit er veel water en parfum in.

Corine de Farme:

Romantisch en zorgeloos, subtiel en nieuwsgierig, het Eau de Toilette Lilly’s Garden is uitgesproken vrouwelijk..

Een romantische wandeling in een subtiele bloementuin.
Een gevoel van extreme vrouwelijkheid, lichtheid en transparantie.

Lilly’s Garden, een bloemige aquatische geur. Waterige noten in harmonie met de tijd en een explosie van lentebloemen.

 

 

DSCF6881

Ook dit is een geur met verschillende noten. Omdat dit een bloemige geur is, bevatten deze noten voornamelijk bloemetjes:

Topnoot: Citroen, Sinaasappel, Jasmijn, Groene Noot
Hartnoot: Viooltje, Munt, Perzik
Basisnoot: Cederhout, Muskus, Vanille, Sandelhout

Daarenboven wordt de geur frisser gemaakt door de citrusgeuren en de munt die in de geur verwerkt zijn. Wat ik nu zie is dat er vanille in de geur zit. Normaal mijd ik dit altijd omdat mijn vriend er niet zo goed tegen kan. Gelukkig heeft hij er geen last van.

 

DSCF6885

Het flesje vind ik superschattig. Elegantie komt uit de hoge smalle fles. Maar het geheel wordt schattig gemaakt door een strikje aan de dop. Hierdoor kun je ook onmiddellijk afleiden dat dit een lente-geur is vind ik.

 

 

DSCF6886

 

De geur zelf vind ik lekker. Ze is veel lichter dan ik vaak draag. In de lente en zomer kan ik dit echter wel appreciëren. Wanneer je de geur opbrengt, ervaar ik bij veel eau de toilettes eerst een sterke alcoholgeur. Dat is hier echter niet het geval. Daar word ik alvast heel blij van. Het eerste wat je ruikt is een frisse bloemengeur en na een tijdje wordt deze wat dieper. Omdat het echter een eau de toilette is, blijft ze niet zo heel lang hangen. Na een halve dag zou ik even bijspuiten, maar dat vind ik niet zo erg. Voor deze prijs kun je deze gemakkelijk in je handtas meenemen.

Lilly’s garden is een eau de toilette van Corine de Farme. Ze hebben zelf vijf vrouwengeuren in het assortiment. Corine de Farme is te koop bij Di. Voor deze eau de toilette betaal je slechts 8,50 euro. Dat vind ik niet duur voor een leuk geurtje.

Wisten jullie dat Corine de Farme geuren in het assortiment had?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s