Keds shopper

Hoi hoi,

DSCF7145

Ik hoor jullie al zeggen: Kim, je gaat toch geen artikel wijden aan stoffen zak. Ja hoor, toch wel. Waarom is deze zak zo speciaal? Ik vind het een zeer handig model.

 

 

DSCF7146

Deze zak kreeg ik tijden de PR dagen van Maison PR. De zak is van een stugge stof gemaakt, waardoor ze heel stevig aanvoelt. Keds is een schoenenmerk waar ik zelf ook enkele paren van heb. Dit zijn mijn ‘vrijetijdsschoenen’. Als ik weet dat ik ga winkelen en makkelijk moet zijn, grijp ik steevast naar deze schoenen. Het zijn mooie, schattige en handige sneakers. Hoewel ik deze eigenlijk niet mag dragen, omdat ik steunzolen heb. Nu ja, voor één dag maak ik wel een uitzondering.

 

DSCF7148

 

Wat deze tas daarenboven extra handig maakt, is de drukknop bovenaan. Hierdoor kun je de zak soort wat sluiten. Daardoor zal niet alles er uitvallen als je gaat winkelen. Dat vind ik enorm handig. Ook valt ze hierdoor niet continu open als je ze op je schouder hebt. Nu vraag ik mij af of ik er bij mijn andere stoffen zakken er geen DIY van kunt maken. Misschien kun je werken met een knoop en knoopsgat. Dit lijkt mij wel een goed idee. Misschien pas ik een aantal van mijn andere stoffen zakken wel aan. Zouden jullie hiervan een filmpje willen zien?

Hebben jullie ook stoffen zakken met zo’n sluiting bovenaan?

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s