Mistral Home Knalroze Plaid

Hoi hoi,

DSCF6845

Wij zijn zelf een beetje hoarders als het aankomt op plaids. Ik vind niets gezelliger dan je in een dekentje rollen als je voor tv zit. Zelf hadden we reeds 7 plaids liggen (waarvan 4 disney plaids!!!), maar in november mocht ik er eentje aan toevoegen. Tijdens de persdagen kreeg ik van Yapado PR een mooie nieuwe plaid van Mistral Home. Ik mocht kiezen tussen de laatste knalroze of een knaloranje versie. Als jullie mij al langer kennen, weten jullie natuurlijk dat ik voor de roze gegaan ben.

Mistral home is echt een merk waar ik dol op ben en ik zou alles wel willen kopen van hen. Ik ben zelf vrij groot en mijn vriend ook, waardoor wij een vrij groot bed hebben: 1m80 op 2m20. Hierdoor is ons dekbed ook een stuk groter dan de normale afmetingen die je bijvoorbeeld bij de Hema kunt kopen. We dacht al dat we geen hoezen in deze maat gingen kunnen vinden, maar toen was daar de Makro. In de Makro liepen we naar het bedmateriaal en mijn oog viel op Mistral Home en hun leuke hoezen. De keuze was snel gemaakt. Ik kocht er twee hoezen met wit, rood en grijs.

 

 

DSCF6850

Hier kun je duidelijk zien hoe roze de plaid is. Dat is toch superzalig. Ik eis die altijd op in de zetel en dat is ook niet zo heel moeilijk, want mijn vriend en roze is geen goede combinatie. Dit is een vrij grote plaid van 1m30 op 1m70. Ik kan mij hier heerlijk onder verstoppen als ik in de zetel lig. Deze plaid komt uit de Coral lijn.

 

 

DSCF6846DSCF6854

 

Zoals ik al zei hebben wij heel veel plaids in onze zetel liggen. Toen ik echter deze plaid uitpakte was ik zo verrast. Deze plaid is ongelooflijk zacht, dik en warm. Het is de beste van degene die we hier liggen hebben. Ooh, nu wil ik deze plaids in alle kleuren van de regenboog. Ik vind deze plaids echte aanraders!

Deze plaid is van Mistral Home. Mistral Home kun je kopen bij de Makro en deze plaids hebben een adviesprijs van 14,99 euro.

Kenden jullie het merk Mistral Home al?

Advertenties

13 gedachten over “Mistral Home Knalroze Plaid”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s