Audiosonic Bluetooth luidspreker

Hoi hoi,

DSCF6838

In mijn goodiebag van Yapado vond ik deze Audiosonic Bluetooth speaker. Eerst wist ik niet zo goed wat ik hiermee moest. Ik kan hiermee muziek afspelen met mij gsm, maar ik zag de meerwaarde er niet zo van in. Soms kijk ik echter Youtubefilmpjes op mijn gsm en het geluid hiervan is heel stil. Dit is vreselijk vervelend, zelf met het geluid op het hoogste volume. Toen dacht ik ineens aan deze speaker. Was dit de oplossing?

DSCF6839

Deze bluetootspeaker werkt als je gsm binnen de tien meter ligt. Wat ik echter nog beter is, is dat de speaker niet op batterijen werkt. Wij doen niet graag aan verspilling bij ons thuis en batterijen horen daarbij. Deze speaker kun je opladen via een USB (mini usb) kabeltje. Heerlijk. Daarenboven is het een kleine speaker, waardoor je deze overal wel kwijt kon.

Zelf kreeg ik de roze speaker. De speaker is echter verkrijgbaar in verschillende kleuren: wit, grijs, zwart, rood en roze. Zelf mis ik nog een blauwe kleur, voor de jongens, in de collectie. Zelf ben ik blij met mijn roze kleurtje. Hierdoor ziet ze er superschattig uit. Deze kleur past exact bij mij.

DSCF6840

Onderaan de speaker vind je de aan uitknop. Daarenboven zit er ook nog een volumeknop en een play knop op de speaker. Hierdoor kun je de speaker echt wel luid zetten en je kunt je muziek zowel beïnvloeden van op de gsm of via de speaker. Met de jack kabel kun je deze speaker zelfs connecteren met je radio. Dit is echt een multifunctionele speaker. Ik ben verrassend snel dol geworden op deze speaker. Ik zou ze niet meer kunnen missen. Thuis hebben wij een bordspel met muziek. Deze muziek staat op mijn gsm en op een cd. Ik zie het echter niet zitten om een volledige radio mee te sleuren als ik elders heen trek. Deze speaker is echter de ideale oplossing. De speaker is lekker klein en gaat toch luid genoeg. Je ziet het: Ik ben onder de indruk en vind het een echte aanrader.

Ik kreeg geen richtprijs van deze speakers, dus ik heb even rond gesurft op het net. De prijzen variëren van 25 tot 30 euro. Dat is niet te duur voor zo’n handig en leuk dingetje. Bij Mediamarkt betaal je 25 euro en bij bol kost de speaker 27.99 euro, maar  bij krëfel betaal je 29.98 euro. Ik zou dus even rondkijken vooraleer je deze koopt, want voor je het weet kun je enkele euri’s besparen.

Wat is volgens jullie het nut van een bluetooth speaker?

Advertenties

7 gedachten over “Audiosonic Bluetooth luidspreker”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s