Clarisonic Mia 2

Hoi hoi,
image
Ik twijfelde er al lang over, maar ik ben uiteindelijk toch bezweken. Ik had al een reinigingsborstel van Olay. Hiervoor kon ik echter niet direct nieuwe kopjes vinden. Verder wilde ik al heel lang een Clarisonic en deze is ook iets makkelijker te verkrijgen. Eind december ben ik dan toch bezweken. Er was een leuke actie aan de gang en ik kreeg wat hulp bij de betaling door mijn werk en van MasterCard. Aan het einde van het artikel leg ik uit hoe dit werkt. Ik koos de goedkoopste versie, de mia 2. De Aria heeft een extra stand en kon opgeladen worden via USB, maar dat vond ik extra 50 euro niet waard.
image

Wanneer je een Clarisonic koopt, krijg je niet enkel de borstel. Er zit ook een oplader bij. Deze bevestig je door middel van een magneetje aan het handvat. Voor je eerste gebruik, mag je niet vergeten dat batterij volledig op te laden. Dit heeft te maken met de houdbaarheid van de batterij, net zoals bij een nieuwe GSM. Dit opladen duurt een dagje. Naast de lader zit er ook een tester bij. Dit is tester van de cleanser. Die heb ik nog niet uitgeprobeerd. Ik heb niet graag heel veel producten open staan :mrgreen:. Tot slot zit er ook een reis verpakking bij. Dat miste ik bij mijn vorige borstel. Nu kan ik hem meenemen wanneer ik niet thuis ben.

image

Op de doos is veel informatie te vinden. Je kunt hierboven de vergelijking vinden. Van de reiniging met en zonder de Clarisonic. Dat ziet er alvast veelbelovend uit. Trouwens, in tegenstelling tot de Olay borstel draait te kop niet, maar trilt ze. Hierdoor zou ze het vuil nog beter uit je huid halen. De mia 2 heeft twee standen: langzaam en normaal. De langzame stand is volgens mij vooral bedoeld voor de gevoelige huid. Ook zit er een lichtje op zodat je kunt zien of er nog genoeg batterij is. Omdat de kop natuurlijk alle vuil opneemt, is het aangeraden de borstel frequent te vervangen. Bij dagelijks gebruik, raadt Clarisonic aan om dit om de drie maanden te doen. Daarnaast zou ik kop ook wekelijks even in een sopje laten weken. Dan is de grootste hoeveelheid vuil er al uit.
image
Om je gezicht te reinigen heb je een minuutje nodig volgens Clarisonic. Ze raden aan 20 sec voor voorhoofd, 20 sec voor neus en kin en tot slot 10 sec voor elke wang. Zelf doe ik het wel omgekeerd. Tussen elke 10 of 20 sec stopt de Clarisonic. Hierdoor weet je dat het tijd is om naar een ander gebied gaan. Nadat je je gezicht op deze manier gereinigd hebt, kunnen je verzorgingsproducten dieper in de huid binnendringen.
image

Ik gebruik de Clarisonic nu een goede maand. Ik kan alvast verklappen dat ik er heel tevreden over ben. Mijn huid voelt schoner en het watje waarmee ik nadien toner over mijn gelaat haal, blijft stukken properder, dan bij mijn handmatige reiniging. Hierdoor gaat het hele proces wat sneller. Je ogen moet je wel nog altijd manueel af halen. Na deze maand heb ik ook het gevoel dat mijn gezicht zachter is. Ik vermoed dat mijn gelaat wat gescrubd wordt door de borstel. Ik vind het een aanrader, maar het is zo duur. Ik zou iedereen aanraden een interessante actie af te wachten.
image

image

Ik ging in december op zoek naar mij Clarisonic. Hierdoor waren er heel wat kerstactie en zo ook op de Clarisonic. Zij deden een birthday actie en ik kreeg een klein doosje bij mijn aankoop. Hier zaten twee propere kopjes in. Hierdoor kan ik de volgende negen maanden wel verder met mijn Clarisonic. Ik geloof dat dit setje ongeveer een waarde heeft van 50 euro. Hoe heb ik nu uiteindelijk een voordelige prijs kunnen halen op de Clarisonic. Het apparaat kost 149 euro en de kopjes 50 euro. Hierdoor is de totale waarde van mijn set 199 euro. Wanneer je met Visa of MasterCard aankopen doet, kun je bonnen van 5 euro sparen. Deze kun je per schijf van 25 euro onder andere inwisselen bij de ICI Paris XL. Dit is wel met een maximum van vier bonnen per aankoop. Hoppa, dat is al 20 eurootjes eraf. Vervolgens krijg ik op mijn werk geschenkcheques als kerstkadootjes. Deze hadden een waarde van 35 euro. Hierdoor betaalde ik uiteindelijk 94 euro voor een set van 199 euro. Dat is toch een mooie korting van ongeveer 55 procent, niet?

Zien jullie het zitten om een wat hoger bedrag neer te leggen voor een goede reinigingsborstel?

Advertenties

4 gedachten over “Clarisonic Mia 2”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s