Aveda Elements Antwerpen – VIP Plus arrangement

Hoi hoi,

download

Eind december zag ik dat er een leuke groupon (http://www.groupon.be/deals/antwerpen/elements-2/45660391) online stond. Ik had al eens een VIP arrangement gehad bij Aveda Elements in Antwerpen. Opnieuw stond een bon voor dit arrangement online. Ik wou dit nog wel eens doen en besloot deze keer voor een VIP plus arrangement te gaan. Ik kreeg een behandeling van ongeveer 2,5 uur.

aveda-elements-beauty-break-arrangement-shedeals-antwerpen-2-m1

Ik werd bij binnenkomst vriendelijk ontvangen door de eigenaar (denk ik). Daar werd ik naar een klein salonnetje geleid om te wachten. In dit salon lopen twee dikke loebassen van honden rond en zijn zijn ongelooflijk schattig. Deze kwamen onmiddellijk rond mij liggen en één van de hondjes begon te knorren toen ik hem streelde. Ik vond dit ongelooflijk lief. En oh wee als ik de andere hond ging strelen ;). Na eventjes gewacht te hebben, werd ik door één van de meisjes meegenomen naar boven, naar één van de behandelkamertjes. Daar kon ik mij op mijn gemak installeren onder de lakens.

DSCF7292 DSCF7295

Daarna kwam een andere dame. Ik herkende deze mevrouw van de vorige keer en had er toen al een klik mee. Wat ik wel grappig en bewonderings waardig vond, was dat ze zich nog herinnerde dat ik een blog had. Het was meer dan een half jaar geleden dat ik daar was. Zij ging mij eerst een rug, schouder en nekmassage geven.

Dit was een heerlijke ervaring. Ik had nog nooit een massage gehad in een salon en ik was hier ongelooflijk nieuwsgierig naar. Omdat ik wel vertrouwen had in haar, was ik onmiddellijk op mijn  gemak. Zij gaf mij eerst een uitgebreide rugmassage. Ik denk dat deze wel een half uur geduurd heeft. Daarenboven kreeg ik nog een kwartier een massage van mijn hals en schouders. Nadien was ik helemaal ontspannen. Dit is echt een aanrader als onderdeel van me time.

Daarna kwam het meisje terug die mij naar boven bracht. Zij ging mij een uitgebreide gezichtsbehandeling geven. Ik kreeg eerst een reiniging en een daarna een diepe reiniging. Vervolgens kon ik genieten van een kleinmaskertje. Terwijl dit maskertje aan het inwerken was kreeg ik een leuke handmassage. Hierop volgde een hydraterend masker. Terwijl dit masker zijn werk deed, kreeg ik een lekkere schoudermassage. Daarna werd een lekker dikke, hydraterend crème aangebracht en kon ik nog even nagenieten. Ik kon mij op mijn gemak aankleden en dan werd ik terug beneden verwacht voor de make-up. Na deze behandelingen was ik volledig ontspannen en mijn huid  voelde nadien heerlijk zacht.

971 images

Daarna kreeg ik een make-upje opgebracht. De vorige keer was ik hierover zeer tevreden, maar deze keer stelde het mij wat teleur. Ik vond bij nadere inspectie nadien dat de oogschaduw wat smudgelig was. Nu ja, make-up zal ik toch meestal zelf doen.

download2

 

Tot slot kreeg ik nog een haartreatment. Hiervoor werden de producten uit de de damage repair lijn gebruikt, want ik had last van wat droge puntjes. Eerst werd mijn haar gewassen en daarna werd een maskertje aangebracht. Terwijl dit aan het inwerken was, werd de stoel aangezet. Wat blijkt? De stoelen aan de wastafels zijn massagestoelen. Dat is een heel leuke en aangename ervaring. Het gehele arrangement werd afgesloten met een nonchalante brushing van mijn haar.

Na deze ervaring was ik volledig ontspannen. Op het werk was het in december zeer druk geweest, dus ik had dit echt wel nodig. Het was zo druk, dat ik helemaal niet meer tot rust en mezelf kon komen. Dit was echt een zeer welkome ervaring. Dit VIP plus arrangement kost normaal 208 euro, maar met mijn groupon bon betaalde ik slechts 89.99 euro. Het enige wat ik wel wat vervelend is, dat na het arrangement wou ik nog eens op mijn gemak rondsnuisteren tussen de producten. Het meisje die mij hielp, leek dit wel te verstaan, maar ze kreeg onder haar voeten van de eigenaar dat ze mij even alleen liet. Daar was ze dan maar terug. Dat vind ik niet zo leuk, want dan voel ik mij zo opgejaagd/bekeken. Ik hoop dat ze dat toch afleren. Daardoor voel ik mij ook verplicht om altijd iets te kopen, terwijl je net een arrangement betaald hebt… Dat vind ik altijd een wat ruwe afsluiter.

Naast het VIP Plus arrangement, heb je ook een VIP arrangement. Dan zijn alle behandelingen in-store en krijg je dus geen zo’n uitgebreide massage.

Hebben jullie schoonheidsbehandelingen gehad in Antwerpen/Brussel die jullie aanraden?

 

*De meeste foto’s heb ik van het web afgehaald.

Advertenties

4 gedachten over “Aveda Elements Antwerpen – VIP Plus arrangement”

  1. Ik kan je niets aanraden in die omgeving.
    Van mij mogen ze de make-up ook altijd overslaan, want ik vind het juist zo relaxed om met een helemaal gereinigd en verzorgd gezicht vandaan te komen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s