Cien 3 nagellakjes uit de wintercollectie van 2014

Hoi hoi,

DSCF8285

Naast een geurtje kreeg ik ook drie nagellakjes in mijn pakketje van Lidl. Die pakketje kreeg ik van http://www.vanessablogt.be/. Ik kreeg 3 totaal verschillende kleurtjes, waarvan ééntje ook in de lente-collectie werd opgenomen.

39 Midnight blue

DSCF8289

Het eerste kleurtje die ik jullie wil tonen is Midnight blue. Dit is een oceaanblauwe, metallic kleur. Ik was onmiddellijk gecharmeerd door deze kleur en ik kan wel begrijpen waarom deze opgenomen werd in de wintercollectie

DSCF8287

In elke flesje zit 10 ml en deze is een jaar houdbaar. Ik vond dit wel verrassend, want de meeste nagellakjes zijn 1,5 à ,2 jaar houdbaar. Iets om rekening mee te houden dus. Maar voor deze prijs is dat natuurijk niet erg.

IMG_3070

De nagellak dekt goed, maar heeft wel twee laagjes nodig voor een volledige en egale dekking. De nagellak droogt verrassend snel en ik kon snel verder met mijn huishouden. Verder blijft de nagellak vrij goed zitten. Na drie dagen had ik amper chips, behalve dat er één nagel in eens volledig aflag. Dat was natuurlijk omdat ik die nagel gebruikt heb om verpakkingen los te peuteren. Dat overleeft bij mij nagenoeg geen enkele nagellak. Ik vind de kleur zelf heel mooi.

32 Red Roses

DSCF8292

Een ander fel lakje uit de collectie is een felroze kleur. Deze ‘Red Roses’ kleur werd opnieuw opgenomen in de lente collectie. De verpakking van deze nagellak is volledig dezelfde als die van de andere lakjes. Wat ik wel handig is dat er bovenop een kleursticker is aangebracht. Hierdoor kan ik ze zeer makkelijk uit mijn collectie vissen. De kwastjes van deze nagellakjes vind ik heel handig werken. Ze zijn vrij dik, waardoor je je nagel in maximaal 2 strookjes kunt dekken.

DSCF8303

Ook hier draag ik twee laagjes. Deze kleur is perfect voor op het werk of voor een gala. Het is de typische secretaresserode kleur. Ik vind het een superleuk kleurtje. Terwijl ik dit artikel typ, heb ik zin om deze nagellak opnieuw aan te brengen. Dat moet echter even werken, want ik zit met een ingegroeiende nagel, die eerst moet genezen. Jammer….

38 Raspberry glitter

DSCF8294 DSCF8306 DSCF8308

Dit vind ik een superfeestelijk kleurtje. Het is een oudroze glitter. Volgens mij kun je een prachtige manicure maken met de red roses lak en deze kleur als accentnagel gebruiken op de ringvinger. Dit moet superfeestelijk zijn. Ook deze nagellak droog heel snel en de glans van deze kleur is echt prachtig. De kwaliteit van al deze nagellakjes is ongeveer dezelfde.

Deze nagellakjes zijn van Cien. Cien is één van de huismerken van Lidl. Per nagellakje betaal je slecht 1.99 euro. Dat vind ik helemaal niet duur, voor de kwaliteit die je er voor terug krijgt. Ja, het is duurder dan Essence, maar het flesje is dan ook groter.

Hebben jullie al ervaring met Cien make-up?

Advertenties

10 gedachten over “Cien 3 nagellakjes uit de wintercollectie van 2014”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s