BE Creative Make Up nagellak in 030 Mellow en 033 Vanity

Hoi Hoi,

DSCF8276

In december mocht ik naar de persdagen gaan van ICI Paris XL. In mijn goodiebag vond ik twee nagellakjes. Deze nagellakjes zijn van BE Creative Make-Up, het huismerk van ICI Paris XL. Deze nagellakjes komen uit de BE Tempted Lentecollectie van BE Creative.

De collectie is een romatische collecite. Be Creative werd geïnspireerd door de fijn kan en zijde met stralende tinten en texturen. In deze collectie zit een oogschaduwquad, een highlightende oogschaduw, een lipgloss, een lippenstift en natuurlijk de twee bovenstaande lakjes In de winkel kun je 3 verschillende looks met deze collectie terug vinden.  De collectie is vanaf vandaag in de winkel te vinden.

collage-2015-02-13

Silk Quad – 17.95 euro

Speed Eyeshadow – 9.95 euro

Incognito Lippenstift – 12.95 euro

Sweet Lipgloss – 12.95 euro

Vandaag toon ik jullie de lakjes. Laten we beginnen met de meest opvallende:

033 Vanity

DSCF7561 DSCF7565DSCF7566

De nagellak komt in het typische flesje van de BE Creative make-up nagellak. Wat ik een leuk accent vind is dat het flesje ingedeukt is. Hierdoor vind ik het flesje makkelijker vast te houden bij het lakken van mijn nagels. Aan de onderkant zit een informatiestickertje en kun je zien dat er 9 ml in het flesje zit en dat ze 2 jaar houdbaar is. Wel is daarop de naam niet te vinden. Die staat op sticker, die zowel over het flesje als de dop geplakt zit. Dat vind ik zelf wel lelijk. Hierdoor scheur je het etiket als je onoplettend bent. Dus ja, ik zou liever een klein etiketje op de dop zien.

DSCF7568DSCF8279

Onder de vierkante dop vind je het eigenlijke dopje. Hierdoor ligt het makkelijker in de hand bij het lakken. Het kwastje zelf is vrij lang en fijn. Ik vind het zelf wat minder lakken, dan bijvoorbeeld de kwastjes van Essie. Doordat het zo fijn is, moet je meerdere keren over je nagel gaan. Dat vind ik wel wat minder aan de (beide) nagellak(jes). Maar éénmaal je dit door hebt, werkt het wel makkelijker.

DSCF8284

De kleur is super. Het is een koraaloranje kleurtje. Hier is de roze ondertoon wat weggevallen op de foto, maar op de nagels is het rozige wel te zien. De nagellak is echt wel sneldrogend. Mijn nagels waren na 5 minuten droog voor lichte aanrakingen. Verder blijft ze goed zitten. Na drie dagen had ik mijn eerste chips. Je moet wel minstens 2 laagjes aanbrengen voor een dekkend effect.

030 Mellow

DSCF7606 DSCF7610

Mellow is een liefelijk pastelroze kleurtje. ICI paris XL omschrijft deze als een perziktint, maar ik vind het toch wel eerder roze. In ieder geval is het een mooi en leuk parelmoer kleurtje (zo lijkt het in het flesje).

DSCF8295 DSCF8296

Ik was echter enorm verrast door deze lak. De nagellak droogt mat op! Dat had ik echt niet verwacht. Wel is het heel mooi mat. Het zou zelf een ideaal kleurtje zijn voor een bruidje. De nagellak droogt net zo snel als zijn vriendje en blijft goed zitten. Mijn eerste chips verschenen na 4 dagen. Geheel onverwacht is dit mijn favorietje van de twee kleuren geworden en merk ik dat ik er toch vaak naar grijp. Ik draag hier 2 laagjes, maar 1 laagje is al vrij dekkend. Dat verwonderde mij wel bij zo’n lichte kleur.

P.S. Let trouwens niet op de restjes nagellak op mijn vingers, ik was wat aan het vechten met het kwastje. Hou er rekening mee dat dit wat oefening vraagt.

Deze nagellakjes zitten in de lentecollectie van BE creative make up. BE creative make up is te koop bij ICI Paris XL. Voor elke nagellakje betaal je 8.95 euro.

Hebben jullie veel ervaring met BE Creative Make Up?

Advertenties

15 gedachten over “BE Creative Make Up nagellak in 030 Mellow en 033 Vanity”

  1. Ik heb momenteel ook Mellow op mijn nagels en ik had ook niet verwacht dat hij mat zou zijn. Ik heb zelf ook liever een breder kwastje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s