Etam Beauty nagellak in 84 Crawling in the deep

Hoi hoi,

DSCF7364

Vandaag moet ik je voorstellen aan een merk dat mijn hart zeer recent gestolen heeft. Etam heeft sinds december een beautylijn toegevoegd aan zijn assortiment. Deze lijn is zeer gevarieerd en is zeer betaalbaar. Zo hebben ze oogschaduwpalettes van ongeveer 15 euro. Zelf koos ik er als eerste product dit lakje uit. Dit lakje heeft een blauw-paarse kleur. De kleur is heel donker en het paars lijkt zonder fel licht te verdwijnen. Ik vind het alvast een prachtige kleur.

DSCF7365

Deze kleur is het nummer 84 Crawling in the Deep. Ik vind het leuk dat Etam mooie namen uitgezocht heeft voor hun producten. In het flesje zit 7ml. Dat is niet zoveel, maar ik gebruik een grote fles toch niet helemaal op. De nagellak zelf is anderhalf jaar houdbaar.

DSCF8089 DSCF8086

 

Hier zie je het lakje op mijn nagels. Ik ben er dol op. Zelf heb ik deze kleur al twee weken non-stop op mijn nagels. De nagellak droogt heerlijk snel en is vrij dekken. Na één laagje is de lak nog wat transparant, maar na twee laagjes is ze volledig dekkend. Op mijn wijsvinger heb ik twee laagjes en op de andere nagels drie laagjes. Je ziet helemaal geen verschil. Daarenboven blijft ze bij mij goed zitten. Zonder base- en topcoat heb ik drie dagen een onberispelijke manicure.

Deze nagellak is van Etam Beauty. Voor een nagellakje betaal je 3,90 euro. Dat is duurder dan Catrice of Essence, maar ik vind het nog steeds zeer betaalbaar en dan in het bijzonder voor deze kwaliteit. Ik vind de kwaliteit zelf stukken beter dan Catrice.

http://www.etam.com/vernis-bikini-vernis-a-ongles.html

Hebben jullie al Etam producten uitgeprobeerd?

Advertenties

14 gedachten over “Etam Beauty nagellak in 84 Crawling in the deep”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s