The Bodyshop Frosted Cranberry Bath Jelly

Hoi hoi,

DSCF7688

Oooh sinds ik de bath jelly uit de glazed apple lijn van de Bodyshop ontdekt heb, was ik nieuwsgierig naar de andere geuren van de bath jelly’s. Daarom heb ik ook die uit de frosted cranberry lijn aangeschaft. Die uit de vanillelijn kan ik niet aankopen, want mijn vriend kan niet tegen deze geur.

DSCF7692

Deze jelly komt in dezelfde pot als in deze uit de andere lijn. De jelly zelf vind ik ietsje lopender aanvoelen en deze is natuurlijk rood in plaats van groen. Ik vermoed wel dat deze kleur afkomstig is van kleurstof. Het doet mij van textuur wat denken aan die typische gelatinedesserten die je soms in cartoons ziet. Wat wel jammer is, is dat niet elke pot een lepeltje had. Dat vind ik wel een gemis. Dat is makkelijker om het product in het bad te scheppen. Nu gebruik ik één van de zes potjes die ik kocht.

DSCF7695

In mijn bad gebruik ik twee schepjes van de jelly. Nadat mijn bad volgelopen is, ligt mijn bad vol schuim. Dat vind ik altijd heerlijk. Deze cranberry lijn is wel minder zoet dan de glazed apple lijn. Dat vind ik op zich wel jammer. Afhankelijk van de stemming waarin ik ben, heb ik een voorkeur voor één van de twee bath jellies. Ik ben echt dol op deze producten. Daarom hoop ik dat de Bodyshop deze jellies ook toevoegd aan de andere geurlijnen. Het is voor mij een echte aanrader!

Deze bath jellie komt uit de kerstcollectie van de Bodyshop. Oorspronkelijk kostte deze bath jelly 9 euro, maar ik heb ze tijdens de solden op de kop kunnen tikken voor 4.5 euro. Dat is echt een koopje, als je weet dat je er acht tot tien baden mee kunt nemen. Het is stukken goedkoper dan Lush, waardoor ik het natuurlijk niet kon laten een aantal back-ups te kopen.

Wat vinden jullie van de bath jellies van de bodyshop?

Advertenties

10 gedachten over “The Bodyshop Frosted Cranberry Bath Jelly”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s