Too Cool For School Aqua Gel Mist

Hoi hoi,

DSCF5725

Zoals je waarschijnlijk al gemerkt hebt, review ik wat vaker producten die ik in mijn Memeboxen vond. Vandaag review ik weer een product die ik in een Memebox vond. In de Lucky Box 1 zat een face mist van het merk Too Cool For School. Dit is een aqua gel mist. Deze moet er voor zorgen dat de huid er gezond en glowy uit ziet en dat de huid wordt door deze spray gehydrateerd. Daarenboven zal je make-up er natuurlijker uitzien en gefixeerd worden.

Deauty:

Aqua gel mist is a gel-texture mist with high concentration of Trehalos. This ingredient instantly replenishes the skin with soothing hydration providing a healthy glow to the skin.

Het flesje gel mist bevat 100 ml product en deze is een jaartje houdbaar. Wat ik wel leuk vind is dat er een soort meetlat op de verpakking is aangebracht. Hierdoor kun je zien hoeveel keer je nog kunt doen met het flesje. Wel is het product heel zuinig in gebruik vind ik. In gebruik de mist nu al twee weken elke dag en er zijn vier streepjes opgemaakt. Op het flesje staan 45 streepjes. Dit wil zeggen dat je ongeveer 13 weken of 3 maanden met dit flesje kunt doen. Dat is redelijk lang voor zijn klein flesje spray.

DSCF5726

Het eerste wat ik opmerk wanneer ik deze spray spray, is de geur. Het is een heerlijke geur. Het doet mij wat denken aan de geur van de luxere haarproducten uit kapsalons.  Wanneer ik deze spray gebruik, lijkt de vloeistof eerst een soort gel. Hierdoor voel te huid onmiddellijk gevoed aan. Daarna trekt de spray vrij snel in de huid. Een bijkomend effect is dat de spray heerlijk fris aanvoelt bij het aanbrengen.  Wel zou ik aanbrengen bij het aanbrengen over make-up. Ik gebruik ze zelf over mij make-up maar dan spuit ik wel van een afstand van 1m. Als je het dichter zou doen, loopt je make-up waarschijnlijk uit. Dit is door de iets dikkere textuur dan water van dit product. Ik ben dol op dit product. Vooral in de zomer moet deze spray heerlijk zijn ter verfrissing. Ik ben heel tevreden over dit product en ik zou het zo opnieuw kopen.

Ik vond deze spray in de Memebox Lucky box 1. Deze aqua gel mist is van het merk Too Cool for School. Voor dit flesje van 100 ml moet je 12 dollar neertellen. Dit is ongeveer 9.90 euro. Dat is niet al te duur voor een goede face mist. Nu is alleen de vraag waar ik deze kan kopen :).

Wat is jullie favoriete face mist?

Advertenties

16 gedachten over “Too Cool For School Aqua Gel Mist”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s