Etam Beauty Vloeibare Eyeliner in 08 Violet by night

Hoi hoi,

DSCF7369

 

Naast een nagellakje kocht ik ook een vloeibare eyeliner van Etam beauty. Rara, het is weer een paarsig kleurtje. Ik kocht een glitterpaarse eyeliner. De verpakking ziet er alvast mooi uit.

DSCF7372 (2)

De eyeliner komt in een flesje van 4,5 ml en is een jaartje houdbaar.

DSCF7376-1

Hier zie je een swatch van de liner. Aan de liner zit een vilten puntje. Hierdoor kun je mooi en precies werken. De liner bevat veel pigment en droogt snel op. Om genoeg glans te hebben zou ik er nog eens over gaan. De eyeliner klontert niet bij mij niet en na een hele dag werken zit ze nog perfect op zijn plek. Zo’n paars lijntje boven het oog is ook heerlijk origineel. Niet het typische zwarte of bruine lijntje, maar een paars lijntje. Ik vind het supermooi zitten, en het staat bij mijn blauwe ogen denk ik. Mijn ogen worden niet iets sprekender.

DSCF7491 DSCF7498

Hier draag ik het lijntje boven mijn oog. Ik vind dat deze mijn look heel mooi afmaakt. De ooglook maakt het geheel af, maar je kunt hier zien hoe mooi fijn je ermee kunt werken.

Ik ben dol op deze eyeliner en ik wil zo nieuwe kleurtjes gaan kopen. Van mezelf moet ik echter nog even wachten, want ik wil eerst wat producten die ik in mijn stash opgebruiken. Ze staan echter wel op mijn wishlist :p.

Deze vloeibare eyeliner is van Etam Beauty. De liner is te verkrijgen in 15 verschillende kleurtjes. Ik koos een glitterpaarse kleur met de naam Violet by Night. Deze liners zijn zeer betaalbaar met hun prijskaartje van 7.90 euro.

Wat is jullie favoriete Etam Beauty product?

Advertenties

6 gedachten over “Etam Beauty Vloeibare Eyeliner in 08 Violet by night”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s