Dim Tassenhouder

Hoi hoi,

DSCF7155

In mijn goodiebag van Mediamania vond ik deze tassenhouder van DIM. Ik was zelf al lang op zoek naar een tassenhouder  en was heel blij deze te vinden in mijn goodiebag. Deze is nu standaard te vinden in mijn handtas. Ik vind niets vervelender dan mijn handtas op café of restaurant op de grond te zetten. Mensen letten niet op en lopen ertegen, ze strompelen erover. Allemaal dingen die je handtas beschadigen. Dan mag je zelf nog zo opletten, maar toch verslijt je handtas op deze manier. Hierboven zie je de tassenhanger compact opgeborgen. Zo kun je deze makkelijk in je handtas meenemen.

DSCF7157

Aan de onderzijde van de tassenhouder zit een soort rubberen product. Hierdoor schuift de houder niet van de tafel. Anders valt je tas en is ze toch nog beschadig. Het metaal heerlijk glanzend. Ik vind dit glamoureus aanhouden.

DSCF7158

Hier heb ik de tassenhouder voor jullie opengeplooid. Het buitenste rondje staat uit 4 delen: een groot stuk waaraan je de handtas hangt en drie kleinere stukken. Hierdoor kun je wat afstand tot de tafel creëren. Je legt het bolletje op tafel en plooit de haak naar beneden. Aan de haak kun je de oren van je handtas ophangen en zo blijft hij veilig uit de buurt van onoplettende voeten. Ik vind dit zo’n handig dingetje. Zeker nu ik een leuke nieuwe handtas van de H&M hem. Het enige waar ik bang voor ben… Mijn handtas is altijd redelijk gevuld, waardoor ze vrij zwaar is. Ik vraag mij af of de houder dat gewicht wel aan kan, maar voorlopig lijkt het goed te gaan. Deze tassenhouder is niet te koop, maar speciaal zocht ik voor jullie waar je deze online kunt vinden: http://nl.aliexpress.com/item/Free-shipping-2014-fashion-bag-hook-with-beautiful-flower-round-foldable-bag-holder-table-purse-hanger/1990488701.html . Deze tashouder kost 3.65 dollar of 3.23 euro. Dat vind ik niet duur om je tas te beschermen. Niet?

Hebben jullie een tassenhouder in je handtas?

Advertenties

2 gedachten over “Dim Tassenhouder”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s