Yves Rocher Bouncy Curls Conditioner

Hoi hoi,

DSCF7547

Laatst was ik weer eens op zoek naar een nieuwe conditioner. Ik besloot even bij de Yves Rocher binnen te springen. Mijn oog viel op de conditioner voor veerkrachtige krullen, namelijk de Bouncy Curls conditioner. Ik heb zelf geen krullen, maar ik hoopte dat mijn golven iets sterker zouden worden. Daarom besloot ik deze conditioner mee te nemen. Ik kan alvast verklappen dat ik aangenaam verrast werd door deze conditioner.

Yves Rocher belooft makkelijk doorkambaar haar, dat niet pluist. Daarnaast blijft het haar luchtig en licht.

DSCF7550

Hmm, deze conditioner bestaat vooral uit water en alcohol. Daar word ik niet blij van. Gelukkig zijn het goede alcoholen. De stearyl alcohol zal een beschermend laagje rond het haar leggen. Daarenboven zit er slechts een klein beetje silicone in de conditioner. Van de ingrediëntenlijst word ik alvast niet ongelukkig.

De conditioner komt in een tube van 150 ml en is een jaartje houdbaar.

Maar wat vind ik nu van de conditioner. Als ik deze conditioner gebruik, voelt mij haar heerlijk zacht. Ook lijken mijn golven net iets golvender. Ik weet niet of ik het droom, maar ik denk het niet. Verder vind ik het een zuinig product. Normaal gaan conditioners vrij snel op, maar na een maand zit er nog een derde in de tube. Ik ben tevreden over dit product. Gewoon eens uitproberen, zou ik zeggen.

Deze conditioner is van Yves Rocher. Deze kost normaal 5,90 euro, maar vaak kun je deze via acties aan de helft van de prijs vinden. Dat vind ik helemaal niet duur.

Wat is jullie favoriete conditioner? Wat is je ervaring met Yves Rocher haarproducten?

Advertenties

3 gedachten over “Yves Rocher Bouncy Curls Conditioner”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s