Lush So White Shower Gel

Hoi hoi,

DSCF7510

Jippie, nog een Lush review! Ik kocht ook een tweede douchegel van Lush uit de kerstcollectie. Deze moest ik gewoon hebben. Vorig jaar was ik dol op de geur van de So White bath bomb. Daarom moest ik ook de douchegel hebben in dezelfde de geur. Dit is een zeer lopende, witte douchegel, waarin een miniscule witte glitter zitten.

DSCF7513

Wat ben ik toch dol op de verpakkingen van Lush. Een gewone subtiele fles met een leuk etiket. Daarenboven staat er op het etiket hoe je de douchegel moet gebruiken en worden de belangrijkste ingrediënten gehighlight. Tot slot is de fles gemaakt uit gerecycleerd materiaal, is ze dierproef vrij en kun je de dop binnenbrengen in de winkel. Daar kunnen ze deze goed kuisen en opnieuw gaan gebruiken.

DSCF7517

Ook hier zie ik leuk ingrediënten waar de lijst mee begint. Rozenwater en appelinfusie zijn heerlijk verzorgend. Verder zit er ook zout in de douchegel. Jammer genoeg zit er iets meer parfum in dan in de Hot Toddy, maar daar lijkt mijn huid geen last van te hebben. Verder in de lijst zie ik ook parabenen staan. Nu ja, gelukkig lijkt mijn huid er echt geen alst van te hebben.

DSCF7525

De geur van deze douchegel is fruitig en fris. Het ruikt naar vers geschilde appeltjes. Ik vind het heel lekker.

Ook deze douchegel valt bij mij in de smaak. Wel moet ik eerlijk toegeven, maar totaal onverwacht viel Hot Toddy nog net dat dat ietsje meer in de smaak. Het hangt af van wat ik in de stemming voor ben. Kruidig, dan grijp ik naar Hot Toddy, maar bij een frisse stemming neem ik So White. Daardoor lijken ze ongeveer gelijk op te gaan. De douchegels van Lush zijn altijd magisch.Na mijn douche heb ik geen last van droge benen.

Deze shower gel is van Lush. Ook deze is verkrijgbaar in de drie formaten.

100 gram – 7.95 euro

250 gram – 15.95 euro

500 gram – 26.95 euro

Ook deze zijn niet goedkoop, maar toch vind ik de geur het meer dan waard!

Wat is de maximum prijs die jullie willen betalen voor een douchegel?

Advertenties

16 gedachten over “Lush So White Shower Gel”

  1. Hmmm de geur val appeltjes is zo lekker ❤ Ben heel erg benieuwd naar deze variant. Zelf gebruik ik op het moment Rose Jam van Lush onder de douche, ook een heerlijke geur!

  2. Deze douchegel lijkt me voor nu ook echt heerlijk. Appeltjes vind ik ook een onwijs lekkere geur voor het voorjaar en zomer. Ik kende hem nog niet maar als ik bij Lush ben zal ik zeker even ruiken

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s