Yves Rocher Zero Defaut flawless skin foundation

Hoi hoi,

_MG_3506

 

In december werd ik uitgenodigd door Yves Rocher bij hun voorstelling van nieuwe producten. Dit ging voornamelijk over huidverzorging, maar er werden ook enkele nieuwe make-upproducten voorgesteld. Eén van deze producten is hun nieuwe foundation: De zero défaut flawless skin foundation. Die mochten we daar al even testen en ik kreeg ook een flesje mee naar huis. Ik kreeg zelf de een van lichtste kleuren met een koele ondertoon, namelijk 100 rose. De foundation is te verkrijgen in 16 kleuren.

Yves Rocher:

“Een combinatie van plantaardige en minerale pigmenten zorgt voor een perfecte teint. De onderzoekers voor Plantaardige Cosmetica van Yves Rocher hebben natuurlijke pigmenten ontwikkeld door plantaardige en minerale bestanddelen te combineren en hebben deze vervolgens verwerkt in een fond de teint voor een perfecte huid. De ultrafijne textuur versmelt direct onzichtbaar met de huid voor een vlekkeloos resultaat, ook van dichtbij. De teint wordt op natuurlijke wijze geëgaliseerd en u bent verzekerd van 14 uur onberispelijke dekking.

 

 

 

_MG_3509

 

In het flesje zit 30 ml en deze is 6 maanden houdbaar.  Silicone staat vrij hoog in de lijst. Hierdoor versmelt die heel mooi met de huid, maar sommigen krijgen puistjes van siliconen. Zij kunnen dit product waarschijnlijk niet gebruik. Wel zie ik geen parabenen in het product, waar ik alvast heel blij van wordt. Daarenboven staat parfum een stuk lager in de lijst, je kunt ze vind in de onderste helft.

_MG_3515

 

De fles vind ik heel mooi. Het is een stevige glazen fles, die hierdoor ook wat zwaarder aanvoelt. De dop is een draaidop. Het voordeel is dat je hierdoor nooit de dop kunt kwijtraken wanneer je onderweg bent, maar hierin schuilt voor mij ook een klein nadeel. De dop wordt wat vuil bij gebruik en vooraleer je deze wegsteekt, moet je deze dus even goed afkuisen, maar dat vind ik zelf niet heel storend.

_MG_3521 _MG_3526

 

Hier zie je een swatch op mijn hand. De foundation is niet al te dik en loopt niet al fel uit. Bij het uitwrijven voelt de foundation wat droog aan, waardoor ze iets moeilijker uitwrijft. Dat vind ik niet erg, want het effect is heel erg mooi. Daarenboven smelt ze mooi in mijn huid. De foundation heeft een roze ondertoon en is heel licht. Hierdoor denk ik dat ze perfect bij mijn gelaat gaat passen. De dekking van deze foundation zou ik medium noemen. Het rode haalt ze wat weg onder mijn gezicht, maar het is niet dat ze het volledig weghaalt. Hierdoor blijft het effect natuurlijk! En dit effect is daarenboven langdurig en ’s avond kan ik nog steeds genieten van een egale huid.

IMG_6768Hier draag ik rechts op de foto de foundation en links niet. Je ziet dat het roze op mijn wangen mooi verbleekt is dat de huid egaal en gezond oogt. Ook blijft er een natuurlijke glans op mijn gezicht liggen. Ik vind het heel mooi en deze heeft een stekje verworven bij mijn favoriete foundations. Ook kun je op mijn lippen goed zien hoe hij roze uit de huid haalt.

Deze foundation is van Yves Rocher. Ze is sinds maart te koop in de winkels. De adviesprijs voor deze foundation is 18.90 euro. Dat vind ik heel betaalbaar, zeker omdat Yves Rocher vaak 50% kortingsacties heeft. Ik ga binnenkort een nieuw flesje oppikken denk ik, maar ik moet eerst deze en enkele andere back-ups opgebruiken.

Hebben jullie deze nieuwe foundation van Yves Rocher al uitgeprobeerd?

Advertenties

6 gedachten over “Yves Rocher Zero Defaut flawless skin foundation”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s