Etam Push Up Regard Long lasting oogpotlood in 17 Roi Du Pêtrole

Hoi hoi,

DSCF7677

Naast nagelakjes zitten er natuurlijk nog andere producten in het assortiment van Etam Beauty. Ik koos ook nog twee oogpotloodjes uit. Vandaag kan ik jullie er eentje tonen en ik kan alvast verklappen dat ik er zeer tevreden mee ben. Vandaag toon ik jullie een groenblauwe kleur met 17 Roi du Petrôle.

DSCF7679 DSCF7681

Dit potlood is zeker en vast longlasting. Na een uurtje sport zat alles er nog perfect op. In het potlood zit 1.14gram. De verpakking van het potlood vind ik heel mooi. Het is een matzwart potlood met een overwegend witte bedrukking. De dop is van een glanzend zwart plastiek. Wat ik zeer handig vind is het uiteinde van het potlood. Daar kun je de kleur zien. Hierdoor kun je het potlood makkelijk terug vinden in je stash.

DSCF7685

Het potlood is heel zacht. Daardoor kun je makkelijk op je huid tekenen. Hierdoor moet je ook wel opletten dat je het topje niet indrukt. Op de swatch kun je zien dat de kleur heel mooi gepigmenteerd is en dat een lichte glitter in zit. In het begin kun je het oogpotlood nog uitblenden, maar éénmaal opgedroogt zit het oogpotlood muurvast. Ik ben echt heel tevreden over dit product.

DSCF8338 DSCF8342

Hier draag ik het oogpotlood als eyeliner. Ik begon uit het midden van mijn wimperrand en maakte een kleine wing. Ik vind dat dit mijn ogen een mooi, zwoel effect heeft. Mijn ogen lijken er ook groter door. Ik merk dat ik mijn eyeliner een week aan een stuk op deze manier gedragen heb.

Dit oogpotlood is van Etam Beauty. Etam Beauty is te koop in de Etam winkel in de Nieuwstraat van Brussel. Dit potlood kost er 6.90 euro. Dat is niet budget budget, maar door de kwaliteit vind ik het meer dan waard. Het is echt een supergoed potlood.

Wat vinden jullie van deze manier van eyeliner aanbrengen?

Advertenties

4 gedachten over “Etam Push Up Regard Long lasting oogpotlood in 17 Roi Du Pêtrole”

  1. Oeh ziet er goed uit zeg! Wat fijn dat je hem in de nieuwstraat heb gekocht, ik studeer daar echt heel dichtbij! De volgende keer dat ik in de nieuwstraat ben ga ik zeker eens een kijkje nemen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s