Flormal Jelly Look Nail Enamel in JL01 Ruby

Hoi hoi,

DSCF8117

Naast blushes kon ik het ook niet laten om een nagellakje mee te pikken bij Flormar. Mijn oog viel op dit jelly lakje in een paarsroze kleur. Het is geen typische paarse kleur, maar er zit net voldoende roze in verwerkt, om het een eerder originele kleur te maken.Gelukkig kreeg deze nagellak een naam mee, al is het niet echt een originele of passende naam. Dit kleurtje is Ruby. Bij Ruby denk ik persoonlijk zelf aan een bloedrode kleur.

DSCF8119

In dit flesje zit 11 ml en deze is anderhalf jaar houdbaar. De nagellak zit in een simpel flesje met een lange dop. Ik heb dat wel graag als de dopjes wat langer zijn. Hierdoor kan ik net dat ietsje gemakkelijker mijn nageltjes lakken.

DSCF8120_MG_4160

Alvast mijn excuses voor de lelijke randjes van mijn nagels. Dat was mij helemaal niet opgevallen bij het lakken. Nu zie je dat een flits alles opneemt. Hier kun je duidelijk zien hoe speciaal deze kleur is. Hier draag ik twee laagjes. De nagellak is al dekkend na één laagje, maar voor het mooie heb ik er nog eentje toegevoegd. Deze lak droogt heel snel en is helemaal niet stroperig. Bij mij blijft ze vrij lang zitten. Na drie dagen heb ik nog geen enkele chip, zelfs waneer ik geen topcoat draag.

Deze nagellak is van Flormar. Het nagellakjes komt uit de jelly look lijn. Voor dit lakje betaal je 3.50 euro.

Hebben jullie ervaring met nagellakjes van Flormar?

Advertenties

12 gedachten over “Flormal Jelly Look Nail Enamel in JL01 Ruby”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s