Today I’m going to be a star!

Hoi hoi,

DSCF7176

Tijdens de persdagen mocht ik ook langsgaan bij OONA Pr. Daar kreeg ik heel lief een goodiebag mee. In deze goodiebag vond ik een ketting met sterretjes aan. Ik kan hiervan niet terug vinden wat het merk ik, maar ik denk dat ik deze ooit gezien heb bij het Kruidvat, maar ik ben niet zeker. Deze ketting is heel leuk, want uiteindelijk is ze vrij subtiel.

DSCF7177

De sterren hangen aan een heel lange ketting. Wanneer ik deze aanheb, komen te sterren ongeveer ter hoogte van mijn borst. De sterretjes kun je los van elkaar bewegen, waardoor ze de hele dag tegen elkaar tingen. Dat is soms wel vervelend vind ik. Wanneer ik dan rondloop op het werk, horen ze mij altijd aankomen, omdat mijn ketting aan het rinkelen geslagen is. Daardoor steek ik ze tijdens het wandelen soms onder mijn trui.

DSCF7178

De sterretjes zijn heel leuk. De grote ster is van een soort zwart metaal met een reliëf. Als ik hier over wrijf, terwijl ik deze aanheb, wordt ik meteen wat rustiger. Dit geeft een soort zen effect. De andere, kleinere ster is van een matgouden kleur. Ik vind deze sterrenketting zelf heel leuk en draag deze met veel plezier. Het enige minpuntje vind ik het tingelen van de sterren tegen elkaar. Deze sterren kun je makkelijk in verschillende stijlen gaan combineren. Zo denk ik bij sterren aan rockchicks, maar ook op een elegante little black dress kun je deze ketting makkelijk dragen.

Weten jullie waar deze ketting gekocht kan worden?

Advertenties

5 gedachten over “Today I’m going to be a star!”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s